כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    אתמול פורסם בתקשורת, שבנימין נתניהו אמר לנציגת ארנון מילצ'ן בארץ, שחברים יכולים לתת במתנה לראש הממשלה כל דבר שאיננו דירה.

    0 תגובות   יום שבת, 21/4/18, 13:06

    ואני רוצה לשאול את ראש הממשלה, בוגר אוניברסיטת M.I.T. האמריקנית, האם הוא איננו יודע שמתנה של משאית עולה יותר מדירה, מתנה של מכונית פרטית, אם היא מרצדס, רולס רויס או אודי עולה יותר מדירה, שחנות פעילה בכיכר המדינה בתל-אביב עולה יותר מדירה, שמפעל שמייצר סחורות המופצות בארץ וגם מייצא אותן לחוץ לארץ, עולה יותר מאלף דירות. ובכן, האם בנימין נתניהו חושב שהוא יכול לקבל מחבר מפעל, אבל אסור לו לקבל דירה.

     

     

    והשאלה החשובה יותר היא: האם בנימין נתניהו חושב שכל אזרחי ישראל מטומטמים כל כך? על פי התנהגותו בהר הרצל בערב יום העצמאות, נדמה לי שהתשובה לשאלה הזו היא חיובית, כן! בנימין נתניהו חושב את אזרחי ישראל למטומטמים והוא ממשיך לשאת נאומים המלאים בשקריו.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין