
רק היסטוריון בעתיד הרחוק יוכל לכמת את הנזק הקיומי לישראל, שעשה חוק הלאום. ישראלי כלשהו החי כיום בישראל, חכם ומבריק ביכולותיו השכליות, לא יצליח להעריך ולכמת את הנזק הקיומי, שהחוק הזה עשה לישראל. ואת החוק הזה חוקקו פטריוטים ישראלים, אוהבי מדינתם ודורשי טובתה וקיומה הנצחי, שהטמטום השתלט על מוחם. והטמטום הזה הגיע אליהם בעזרתו של בנימין נתניהו, שהפחד מהכלא שיתק את מנת המשכל הענקית שלו. הוא מתנהג ויוזם דברים מטומטמים, בזה אחר זה - רק מפחד הכלא שהשתלט על מוחו.
בואו נעבור ברפרוף על הנזקים שכבר החוק הזה עשה, ואין איש שיוכל לצפות את הנזקים שהוא ייעשה בעתיד. הבוקר שוחררה מהכלא, ילדה שסטרה לחייל מול מצלמות הטלוויזיה. בעבר האירוע הזה היה עובר ללא תשומת לב ציבורית. עשרות אלפי פלסטינים, במשך חמישים שנות הכיבוש עשו מעשים דומים פחות או יותר למה שהיא עשתה. רובם המכריע היה נכנס לכלא לתקופות קצרות ואיש לא היה שם לב ליום שבו שוחררו מהכלא. אבל הילדה הפלסטינית הג'ינג'ית, על רקע טמטומו של חוק הלאום - קבלה קבלת פנים, כפי שז'אן ד'ארק הייתה מקבלת בצרפת שלפני כמה מאות שנים. הלאה: חבר כנסת ערבי, זוהיר בהלול, (שימו לב! חבר כנסת ערבי בסיעה הנקראת "המחנה הציוני" (יאסר ערפאת היה מתעלף על המקום אם ערבי ישראלי היה נבחר לכנסת בסיעה יהודית ששמה "המחנה הציוני") התפטר מהכנסת במחאה על "חוק הלאום". איזה פטריוט יהודי מזויף - חבר "הליכוד" היה גורם במודע לבושה כזו בתקשורת. כל "הפטריוטים" של הליכוד פשוט נגררו אחרי פחדיו של ביבי מהכלא, והחלו לעשות שטויות שתעלינה לישראל ביוקר רב. הלאה: החוק הזה קומם את העדה הדרוזית, עדה לא יהודית שכ-500 מבניה נתנו את חייהם להגנת המדינה. אם יש טמטום - הרי זה שיאו. הכל מעשי ידי השקרן הלאומי בנימין נתניהו, שרועד בביתו בלילות מאימת הכלא הממתין לו, כשחקירות המשטרה, ישפכו אל פרקליטות המדינה, עשרות רבות של סעיפי אישום, שייצרו מספר כתבי אישום שכותרתם "מדינת ישראל נגד בנימין נתניהו.:"
ולבסוף: אין חבר כנסת אחד ממאה העשרים, שאינו יודע בבירור שחוק הלאום ייפסל מיד על ידי בית המשפט העליון. ורוב הישראלים יודעים שניסיון לפגוע בעצמאות בית המשפט העליון יביא לישראל מלחמת אזרחים, אשר עלולה להביא לאבדנה! |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה