כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    כדי לגמור את מה שהחל עם "חוק הלאום" - יריב לוין היועץ של ביבי, אחיתופל המודרני:

    0 תגובות   יום שני, 6/8/18, 17:14

    עלול לנסות לחוקק חוק יסוד - "משפחת שרה ובנימין נתניהו היא מעל לחוק." זה מתבקש כדי לסיים את מחזור החוקים שיביאו לרודנות פשיסטית כממשל הישראלי, שיחליף את הדמוקרטיה היהודית, שנמאסה על "הבייס" של מצביעי נתניהו השקרן הלאומי. ישנה אפשרות, שמחזור החוקים הפשיסטים - דתיים - גזעניים ייפסלו על ידי בית המשפט העליון אם חבר הכנסת שבבעלותו טרקטור D9 לא יספיק לדרוס את בית המשפט העליון, כפי שהביע את שאיפתו ברבים. אבל סביר שהוא יזדרז ויספיק כדי לאפשר לביבי לבצע את שאיפותיו הפוליטיות: ישראל חופשית משלטון בית המשפט העליון עליה, זה אשר לא נבחר בשום בחירות אלא מונה על ידי השופטים העליונים בניגוד לכללים שקבע חבר הכנסת שבמוסך בביתו טרקטור D9. 

     

     

    ישראלים יהודים מרגישים שזה כבר קרה. הדרוזים, שותפי הציונות הטהורה הנאמנים ביותר, שהרבה מבניהם קבורים בבתי קברות צבאיים, אחרי שנפלו בקרבות להגנה על המדינה היהודית הדמוקרטית מזה שבעים שנים, יצאו מלאי זעם לכיכר רבין להפגין נגד חוק הלאום שמפלה אותם לרעה. אחד ממנהיגיהם קפץ מול מצלמות הטלוויזיה כדי להכות את אבי דיכטר, שהביא את החוק להצבעת הכנסת. קצינים בכירים במילואים, בני העדה הדרוזית, יחד עם עוד מנהיגי העדה הדרוזית, סרבו להאמין לאבטחות השקריות הרגילות של בנימין נתניהו, שפוצץ את הישיבה אתם, שהוא כינס על מנת לתעתע בהם כהרגלו בכדי להרוויח זמן ולא ליפול מהשלטון בינתיים.

     

     

    וכמנגינת ביניים לזוועה הפוליטית, שיצר בנימין נתניהו השקרן מהרס המדינה, שמענו בתקשורת את אשתו מיס פיגי, הפסיכולוגית BA MA, גוערת בשתי משפחות שכולות, שגופות בניהם עדיין בידי חמאס בעזה, שהם כפויי טובה ותומכים ביריבים הפוליטיים של בעלה ולכן הוא לא ייטפל בהן. שמענו זאת מפי עיתונאים בטלוויזיה. ומיס פיגי שגרה מיד מסר, שהדברים לא היו מעולם.

     

     

    הזוועות הפוליטיות של שלטון נתניהו נמאסו וכול הישראלים ההגונים פוליטית מחכים בכיליון עיניים לבחירות. 

     

     

    שלטון נתניהו הופך מיום ליום בלתי נסבל יותר ויותר.

     

     

    מספיק ודאי לשלטון הבדאי!

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין