כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    מודה ומתוודה: טעיתי ולא זיהיתי במשך שנים ארוכות מהי סכנת הקיום החמורה ביותר של ישראל.

    1 תגובות   יום שבת, 8/9/18, 12:53

    היא לא בנימין נתניהו, השקרן הלאומי שמשטרו הארוך מדי - יותר מעשור, הפך את ישראל למדמנה של ריקבון מוסרי, שבו קצינים בכירים מאד בצבא ובמשטרה מרשים לעצמם לזיין חיילות ושוטרות הנתונים למרותם הפיקודית. שבה אידיוט (אין לי מילה אחרת, לדאבוני) מרשה לעצמו להכריז שבנימין נתניהו הוא המשיח - לא פחות... שבישראל אשת ראש הממשלה, לאמור מיס פיגי, מרשה לעצמה לשקר במצח נחושה, שהיא משלמת את שכרו של יועץ מסוים לראש הממשלה, כאשר בלשכת ראש הממשלה מתקבלת הערה של אחד מאוכפי החוק במדינה, שאסור להעסיק יועץ לראש הממשלה ללא תשלום שכר. כמובן, אם אמשיך לפרט את העוולות המוסריות והחוקיות שגורם שלטונו של השקרן מלידה בנימין נתניהו, זה לא יכול להיגמר בפוסט הקטן והחיוור שלי ב"קפה די מרקר". זה מצריך ספר בגודל התנ"ך לפחות.

     

     

    ובכן, לעניות דעתי, סכנת הקיום של ישראל, היא לא איראן, לא חיזבאללה, לא ארדואן הרודן התורכי, לא האידיוט היושב בבית הלבן ועושה שירותי דב לישראל, כמו ההכרזה שלו שירושלים היא בירת ישראל ומעביר את שגרירות ארה"ב מתל - אביב לירושלים. אפילו החמאס, האויב המר ביותר לא יכול לגרום סכנה לקיום ישראל.

     

     

    הסכנה הקיומית לישראל היא . . . . הדת הדבוקה לשלטון החוקי של המדינה ולא מאפשרת לו מעשה חוקי שכל שלטון בכל מדינה דמוקרטית-חופשית, יכולה ואף חייבת לעשות לטובת החיים הנסבלים של כל אזרחיה: לכתוב חוקה ולהעבירה בפרלמנט שלה ברוב של 70% לפחות. כן הדת שלה נכנע בן גוריון, מקים מדינת ישראל, האיש שיוכר עד סוף כל הדורת כאישיות הכי חשובה של העם היהודי, שהעניק ליהודים ריבונות בפעם הראשונה מאז שיהודים קיימים. כן, אני מודע לסיפורי הסבתא של בית ראשון ובית שני - אבל מדע הארכאולוגיה לא הביא מעולם בדל של הוכחה מדעית על קיומם. הם לא היסטוריה, הם מיתולוגיה יהודית.

     

     

    האירוע הטריוויאלי לכאורה, ששכנע אותי שהדת היא סכנת קיום לריבונות היהודית הראשונה בהיסטוריה - הוא אירוע מינורי, די מטומטם, שאירע השבוע לאישה ישראלית: לא הסכימו לקבלה לקורס נהיגה מונעת, שהחוק חייב אותה, כי המועד הנוח לה הוא מיועד לגברים בלבד. האנשים שהביאו לדבר הנורא הזה: בנט, שקד, סמוטריץ', הפשיסטים הדתיים  של הכנסת הנוכחית, מסכנים את קיומה של ישראל חופשית ודמוקרטית. הם אלה שהביאו מפקד גדוד קרבי שנואם לפני הקרב בפני חייליו ואומר להם, שהם הולכים להילחם את מלחמת השם. דעא"ש הוא צבא חילוני לעומתם. הדת חייבת להיות מופרדת מהמדינה. אחרת היא מסכנת את קיומה של מדינת ישראל, האהובה מאד על כל מי שמודע לסכנת השואה ליהודים, שארעה לפני קצת יותר משבעים שנים.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין