הגעתי לפרזנטציה ומסיבת עיתונאים לבית פנורמה בת"א
קולקציית החורף של FIVE US
הבוקר הציגו פייב- אס מותג האופנה הנחשק והאהוב בעיצוב שלומי רחימי -את קולקציית חורף 2018-19, המשדרת יופי טרנדים, שיק וסטייל מוקפד, בינלאומיות אורבניות ונשיות במראה הקז'ואל היומיומי שמתאים גם לכל שעות היום, לנשים עסקיות,
אופנת פייב אס -חרטה על דגלה מראה של אישה ללא גיל.הקולקציה הוצגה בשואו רום בבית פנורמה בן צבי 84 ת"א שם ניתן לקנות גם ליחידים ומשווקת גם בחנויות ובבוטיקים ברחבי הארץ.
האופנה מתאימה לנשים צעירות וצעירות ברוחן. ומתאימים לכל שעה במהלך היום, החל מלבוש קזו'אל אלגנטי ועד יציאה לאירוע ארוחתה עסקית. .או טיול עם הכלב. חולצות.ז'קטים. שמלות. סריגים אוברולים. חצאיות מכנסיים וגופיות.במידות וואן סייז עד מידה 3נעימים המעניקים תחושה אווירית .ושאת מרגישה בנוח את הכי יפה.
צביעת הבדים נעשית בשיטה חדשנית למראה מיוחד ותוסס. הצבעים המובילים הם: נייבי, אפור, בורדו, חרדל, ירוק בקבוק, כסוף, מטאלי, פודרה, ירקרק, אפרפר ולבן מטאלי, המשתלבים נהדר עם משחקי צבע מיוחדים של פסים, תפרים, אפליקציות והסמל המסחרי
של המותג.
בנוסף, ניתן לראות בקולקציה של FIVE US דפוסים גאומטריים אבסטרקטיים, משבצות ופסים, שהופכים את האאוטפיטס לעכשוויים ותואמים את האופנה והטרנדים ברחבי העולם את הקולקציה ניתן להשיג בבוטיקים המובילים בישראל.
מותג FIVE US משווק בשמונה השנים האחרונות פריטים ייחודיים תוצרת הארץ ל- 32 בוטיקים נבחרים בישראל. השיווק נעשה בכמויות מזעריות על-מנת לשמר את הייחודיות של כל פריט ופריט בקולקציה.את הקולקציה ניתן להשיג בבוטיקים המובילים בישראל.
פייסבוק: Five us –https://www.facebook.com/Fiveus.Fashion

צילום: חלי פרידמן
יח"צ: גולן תקשורת שיווקית נהרדעא.
אינסטגרם:@
fiveus.fashion
בית פנורמה,דרך בן צבי 84 תל אביב
/
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה