
" איני חייב דבר, איני מצפה לדבר, אני אדם חופשי". כך כתב על מצבתו ניקוס קזנצקיס - הסופר היווני. אני מזדהה עם ההצהרה המופלאה הזו שלו, המסכמת באופן מדויק את חייו, באופן מוחלט. על כן אינני מזדהה עם שום כת בעולמנו הכואב ובאופן עקרוני, אני מתעב כתות. על כן אינני משתייך למה שנורית הכט הגדירה כ- "כת שונאי נתניהו". אבל אני שונא מעומק לבי את השקרן בנימין נתניהו כיוון שבעשור שלטונו על מולדתי האהובה - עשה ממנה מדמנה של ריקבון מוסרי בכל התחומים, הכל כתוצאה משקריו הבלתי פוסקים. העם אומר - "הדג מסריח מהראש" וזה מה שקרה לנו עם הדוגמה האישית של השקרן בנימין נתניהו. אנשים אומרים לעצמם - אם ראש הממשלה משקר, שולט בלי שייבחר ורק מרכיב קואליציות תמורת אתנן לחרדים ולכל מפלגה כמו "כולנו", אז גם אני יכול לזיין שוטרת כשיש לי הזדמנות, גם אני יכול/ה לגנוב כספי ציבור כמו הגברת קירשנבאום מהמפלגה של הנוכל שהמשטרה לא הצליחה להוכיח את מעשיו הפליליים והגיע ל"קודש הקודשים" הישראלי ולעמוד בראשו.
כל מה שאני אומר כאן הוא חלק זעיר מהמעשים הנוראיים שנעשים תחת שלטונו של השקרן הלאומי, שמרשה לעצמו לנאום באזכרות ליצחק רבין בבית העלמין בהר הרצל, הוא השותף הראשי לאריק שרון שהסיתו נגדו, הוא אשר הלך אחרי ארון עטוף בד שחור, שעליו מגן דוד ושכנע את יגאל אמיר לרצוח את רבין בגלל הסכמי אוסלו.
אלה רק חלק מהדברים שבגינם אני שונא את השקרן בנימין נתניהו מבלי להשתייך לכל כת, שהגדירה במאמרה רווית הכט.
בנימין נתניהו וארנון מוזס יגיעו לכלא בגלל עסקת השוחד הטלפונית ביניהם, שהמשטרה הקליטה. גם בלי המתנות ממילצ'ן גם בלי שוחד הצוללות של בן דודו האהבל, עורך הדין שמרון, שאמר למצלמות הטלוויזיה : שרה נתניהו לא שותה אלכוהול. היא שותה רק יין.
אני שונא את בנימין נתניהו כי הרס מוסרית את מולדתי האהובה, מבלי להשתייך לכל כת - כפי שחושבת נורית הכט. |
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה