כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    נתניהו הבין סופסוף, שהוא בדרך לכלא!

    0 תגובות   יום ראשון, 2/12/18, 15:13

    זאת מגלה ארשת פניו המצולמות בתקשורת ביומיים-שלשה האחרונים. ארשת המביעה, יאוש, פחד וחוסר אונים. הוא הבין סוף כל סוף, שיש אנשים חכמים ומוכשרים בדיוק כמוהו אבל הגונים! הוא הבין שיהירותו בשאלות שלו את כל המועמדים לתפקידים רבי חשיבות בשירות הציבורי - לאמור: "האם תהייה נאמן לי" - וממנה רק את אלה שעונים בחיוב - אינן מספיקות. דוגמה קצרה: הוא שאל את שאלת הזהב שלו את המועמדים לתפקיד ראש המוסד ומינה רק את זה שהשיב בחיוב. זה ראש המוסד של היום. את סופו עוד נראה. נתניהו השקרן פסל את כל מי שהשיב לשאלת הזהב שלו: "אני נאמן רק למדינת ישראל". זאת ועוד: הוא הבין (סופסוף - הללויה!), שאהוד ברק מוכשר כמוהו, אולי קצת פחות ואולי קצת יותר, שהיה שותפו הפוליטי, עשה את הונו האישי ביושר ויושב לבטח בביתו, כמסתבר אינו בחיר לתפקיד פוליטי, אבל גם איננו מועמד לכלא. או כמו שהעם אומר: " לשקר רגליים קצרות." את כל זאת הבין כנראה גם מנדלבליט, ויפסיק כנראה לסכן את ראשו כדי להגן באופן פסול על ביבי ומיס פיגי, וזו סיבה נוספת, שהסתברה לביבי וסיבה נוספת לארשת פניו בתצלומי היום-יומיים האחרונים בתקשורת, ארשת המביעה פחד ויאוש. ולבסוף הסתבר לו שבנט ושקד הפשיסטים, שעשו הכל אבל לא הצליחו להרוס את בית המשפט העליון ולהעביר את השלטון הדמוקרטי בישראל לרודנות פשיסטית. היחיש שהבין את מה שביבי עם מנת המשכל הענקית שלו, לא הצליח להבין - זה ליברמן, שברגע שהבין עשה בחכמה יהודית עתיקה וברח מן הממשלה, שעוד תתן את הדין ביום הבחירות שבוא יבוא כפי שהשמש זורחת יום-יום.

     

     

    אני איהנה רק מארשת פניהם בטלוויזיה, ביום שנתניהו יגיע לכלא, של איוב קרא, מירי רגב, מיקי זוהר, אופיר אקוניס ויריב לוין הנחש בעל פני אדם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין