כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    David Avramov - Home-Made Tricks

    הערוץ מאפשר לכל אחד להנות ולהיות מתנדב בן רגע המסוגל להשפיע לטובה על כל חולה בעזרת לימוד טריקים
    ערוץ זה מאפשר לכל הצופים בו ללמוד לבצע טריקים שייחודם שימוש באביזרי יום יום ,הקיימים בכל בית.
    תהנו ותגרמו הנאה.
    כל הזכויות שמורות לדוד אברמוב

    תגובות (2)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      25/10/19 03:43:

    הי!

    ואוו המון תודה על המידע החשוב הזה. זה בהחלט יכול לעזור למי שמצוי במצוקה כספית כלשהי, ומחפש לייצר מעט הכנסה או תזרים של כסף בצורה מיידית יחסית. לא רבים יודעים אבל איתור כספים לא חייב להיות הליך ארוך, בירוקרטי ומסובך, ישנן חברות שלקחו על עצמן לבצע את הבדיקות בעבורכן, כל שעליכם לעשות הוא רק להזין את הפרטים הנדרשים. 

      12/3/19 16:51:

    תודה למככבים

    איתור כספים "אבודים"

    2 תגובות   יום שני, 11/3/19, 08:36

     

    כספים אבודים (בנק ישראל) – האם לכם יש חשבון או פקדון נשכח?

    קישור

    ''


    הר הכסף

    הר הכסף הוא מנוע לחיפוש כספים אבודים.

    באמצעות אתר הר הכסף תוכלו לאתר את כל הכספים האבודים (כספים שנשכחו) הרשומים על שמכם.

    כספים אבודים אלו עשויים להיות קופת גמל, קרן פנסיה, חסכון פנסיוני, פוליסות ביטוח חיים, חשבונות ופקדונות בנק. 

    הר הכסף (והר הכסף 2) הוא יוזמה של משרד האוצר ובנק ישראל- המאפשרת לכל אזרח ישראלי עם חיבור לאינטרנט, להיכנס לאתר "הר הכסף" , להזין כמה פרטים אישיים- ומערכת האתר תחפש את הכספים האבודים הרשומים על שמכם.

    כמובן התוצאות מיד יוצגו למשתמש על המסך, בעניין של שניות, תהליך פשוט וידידותי לכל משתמש, גם אם אינכם טכנולוגים מדופלמים. 

    האתר מותאם לכל משתמש, משרד האוצר מודע לכך שלא כל אזרחי המדינה הם טכנולוגים ויצר מערכת פשוטה וידידותית אשר כל אחד יכול לעשות בה שימוש בקלות רבה. (אפילו בלי לבקש עזרה מהילד\נכד)

    בדומה להר הביטוח, אשר מעניק אפשרות לאיתור ביטוחים הרשומים על שמי בכלל חברות הביטוח, פרויקט הר הכסף של האוצר ובנק ישראל- מאפשר חיפוש מהיר, איתור של כספי הציבור אשר מוחזקים בידיים זרות- ומאפשרות לנו, האזרחים, לבקש את כספינו בחזרה. 

    אם אתם שואלים את עצמיכם על איזה כסף מדובר, כמה כסף כבר יש בחשבונות אבודים, חכו שתשמעו את הנתון הבא:

    על פי הערכות כ5 מיליארד שקלים של הציבור נמצאים בחשבונות אבודים שאין להם אף דורש.

    האם ייתכן שיש כסף ואין לו דורש?

    מסתבר שבעלי כספים אבודים כלל לא מודעים לכספים הנמצאים ברשותם, ולכן לא דורשים אותם.

    לכל אחד ואחת מאיתנו עשויים להיות כספים אשר בבעלותינו ונמצאים בקופות הגמל של חברות הביטוח השונות.

    כל אחד מאיתנו החליף מקום עבודה במהלך החיים.

    האם אתם זוכרים לגבי כל מקום עבודה שעבדתם, לאיזה חברת ביטוח הופרשו לכם הכספים?

    המסקנה המתבקשת, היא כמובן, שמי שלא עושה בדיקת כספים אבודים בהר הכסף, ייתכן ומוותר על כספים רבים השייכים לו, ואינו מודע אליהם.

    קישור

     

    ''

     

    חיפשתי ולא מצאתי אוצר , כי אני מסודר - חחח

    דרג את התוכן:

      ארכיון

      פרופיל

      תנועת כמוך
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין