כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    בנט, דתי שעד היום עסק רק בהבטחה האלוהית לארץ ישראל השלמה - רק ליהודים, נתקל פתאום בכלל נוסף מן המקורות: "תפסת מרובה - לא תפסת".

    0 תגובות   יום רביעי, 17/4/19, 14:24

    שכחת הכלל הזה על ידי בנט גרמה את האירוע המשמח, כנראה לא רק אותי, בנט לא יהיה יותר חבר בכנסת החדשה שנבחרה. וכדובדבן, בערימת הקצפת של השמחה הזו, יש דובדבן: גם פני המלאך עם נשמת השטן - איילת שקד - לא תהייה שרה וחברת כנסת בממשלה שירכיב השקרן בנימין נתניהו. וזו, יש להודות, היא לא שמחה קטנה כי היא אמרה משהו שאין להפריז במשמעותו: בישראל הפשיזם לא יעבור, גם אם שתדלניו הם נפתלי בנט ואיילת שקד. הללויה, מפי חילוני! בדיוק כפי שהפשיזם לא עבר בספרד 1936! על כן השקרן בנימין נתניהו הבין מה שאיילת ונפתלי לא הבינו, השאירו מפלגה עם 8 מנדטים למכאובי הגורל הפוליטי בתקווה לקבל במקומם - 20, ונשארו עם - 0 (ובמילים אפס!).

     

     

    זה הסיפור של מינויו הדחוף של יריב לוין (אני קורא לו "הנחש" למרות שמנחם בגין היה סנדקו בברית המילה שלו. רק אני יודע למה, זה לא מעניין אף אחד חוץ ממני.) לשר משפטים על ידי השקרן בנימין נתניהו, אשר הבין בעזר מנת המשכל הענקית שלו - 200!,ששני הליצנים שרצו להרוס את בית המשפט העליון, שומרו הנחוש של המשטר הדמוקרטי בישראל מיום היוולדה, לא יצליחו להחריבו כי הם, בסופו של דבר אהבלים פשיסטים, אז הוא מינה מהר מחליף למשימה - יריב לוין כאמור - כדי שייעשה מה ששני האהבלים התכוונו ולא הצליחו לעשות. ואצל בנימין נתניהו השקרן הרס בג"צ היא משימה דחופה ביותר, בכדי שהוא יינצל מן הכלא שמגיע אליו באוטובוסים מהירים, למרות " לא יהיה כלום כי לא היה כלום" - שקר שגור בפיו של השקרן בנימין נתניהו.

     

     

    זו "שמחה לאיד" שלי על בנט ושקד שהבוחר העיף אותם מן הכנסת. נכון, "שמחה לאיד" - זה לא יפה אבל מה לעשות כל הדברים הלא יפים והמזיקים לבריאות הם מה שאהוב וטעים לכלל האנושות.

     

    אני כולי תקווה שבקרוב נראה בטלוויזיה את השקרן בנימין נתניהו לובש חליפה כתומה, כמו שלבשו משה קצב ואהוד אולמרט.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין