
כן, הגיע זמנכם, משפחת הפשע, לשלם! שקרים, קומבינות, תחמונים, חוק פיזור הכנסת, חוק ביטול פיזור הכנסת, שני פושעים נאלחים, אחד שקרן פתולוגי, בת זוגו המופרעת, מיליונרית ששולחת את משרתיה לאסוף פרוטות מהסופרמרקטים, פרוטות דמי הפיקדון של בקבוקים ריקים השייכים לממשלה, עלובים שבעלובים - קמצנים פתולוגיים, מיליונרים בדולרים, שמבקשים שמפיק הוליוודי יקנה להם ארבעה מעילים לחורף אירופי, בושה ישראלית שכולנו סובלים מהבושות שלכם כבר עשור שלם. די הנה הגיע זמנכם לכלא!!! לא אתפלא שהרמטכ"ל מן העבר הקרוב, גדי אייזנקוט יצטרף אל מפלגת "כחול לבן" בכדי לשים סוף לסיפור העלוב שלכם המבקשים להתעשר על חשבון קיום, כן, קיום המדינה היהודית הראשונה בהיסטוריה !!!
וזו לא שמחה לאיד, הייתם מתים, הו ביבי ומיס פיגי, שזה יהיה שמחה לאיד...
לא!!!!!!!!!! זה צער בעלי חיים, כי זה מה שאתם ביבי ומיס פיגי!!! ראיתי בטלוויזיה שגם דונלד טרמפ נרתע ממך ביבי, כאשר ניסית לנשקו!!! עלוב שבעלובים, בורח ממסעדות כדי לא לשלם.
ההוכחה הנצחת לעליבותכם, היא מירי רגב שיצאה היום אחר הצהרים להגן עליכם: לא יריב לוין הנחש האינטליגנטי, לא בני בגין ההגון כמו אביו עליו השלום, לא יואב קיש מפקד טייסת במילואים! לא!!! רק מירי רגב עלובת הנפש התגרנית מן השווקים. לא נורא, גם לאחד מקיסרי רומי העתיקה היה סוף פליטי כמו שלך... "גם אתה ברוטוס?!"
עם ישראל יזכור אותך לרעה, שקרן בעל דיפלומה מהנשיאים אובמה וסרקוזי.........
לא שלום וגם לא להתראות!!!
|
alxm
בתגובה על הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא. (ויקרא יט', יז')
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה