
ניר גודארד, מנכ"ל הרשת:
רשת מוצצים מכריזה על המהפכה הצרכנית הגדולה ביותר בענף מוצרי התינוקות בישראל – "אצלנו זול יותר מבאמזון!"כמי שמתחייבת למחירים הנמוכים בישראל מכריזה הרשת על הוזלת מגוון מוצרים למחירים נמוכים משמעותית מאלו הקיימים בשוק, ובניגוד לאמזון את כל מוצרי הרשת ניתן יהיה לקבל באספקה מידית ובאחרי
ות מלאה. בנוסף, בימים אלו משיקה הרשת את הסניף המחודש בראשון לציון,מהגדולים והמפוארים בישראל, המתפרש ע"פ 1300 מ"ר רשת מוצצים מובילה את המלחמה ביוקר המחייה למוצרי תינוקות בישראל ויוצאת כעת עם הבשורה לקהל צרכניה: אצלנו זול יותר מבאמזון! השילוב של מותגים מובילים, חדשנות לצד זמינות מידית, שירות הכולל הרכבה וליווי אישי, אחריות וההתחייבות למחיר הנמוך ביותר מספקים את התשובה לקנייה חכמה.
הבדיקה נערכה מול אתר אמזון בתאריך 1/09/19
ניר גודארד, מנכ"ל הרשת:
"רשת מוצצים מודעת ליוקר המחייה בישראל וממשיכה במהפכה משולבת שמטרתה להוזיל את כל מוצרי הצריכה הקיימים בעולם התינוקות בישראל. כרשת שתמיד חרטה על דגלה את ההתחייבות למחירים הזולים ביותר בישראל אנו עושים צעד נוסף בדרך לשינוי דרמטי, ועם כניסתה של אמזון לישראל החלטנו להוריד את המחירים מתחת למחירי אמזון בחלק נרחב של מוצרינו. אין סיבה לקנות במקום אחר כשמקבלים חווית שירות,איכות, אחריות וכמובן את המחיר הזול ביותר".

בימים אלה מתרחבת הרשת ומשיקה מחדש את סניף ראשון לציון המשתרע על פני 1300 מ"ר בחלל עצום ומעוצב הכולל מגוון רב של מוצרים ומותגים מובילים, בהם: 50 סוגי עגלות וטיולונים, 25סוגי מושבי בטיחות, 25 סוגי כיסאות אוכל, 20 סגנונות של חדרי תינוקות מעוצבים על פי הטרנדים העכשוויים ביותר.עלות ההשקעה בחנות הענק המחודשת בראשל"צ עומדת על כ-2 מיליון ₪.
התרחבותה והשקתה מחדש של חנות הענק בראשון לציון מהווים חלק בלתי נפרד מתהליך אינטנסיבי של מיתוג מחודש של רשת מוצצים, ומטרתו לשים דגש על חווית קנייה העונה לצרכים בקרב הורים בכלל וזוגות צעירים בפרט. מכאן, נגזר האתגר הגדול של הרשת בהקמת הנראות החדשה של כלל הסניפים. עלות ההשקעה המוערכת לטובת תהליך המיתוג וחווית הקנייה עומדת על כ-10 מיליון ₪. במהלך הרבעון הקרוב תשיק הרשת סניף חדש בחדרה שיתפרש על פני 700 מ"ר ובהשקעה של מיליון וחצי ₪. סניף זה מציין אבן דרך נוספת בהתרחבותה של הרשת ל-23 סניפים. לאור המהפכה הדיגיטלית המתרחשת הקימה רשת מוצצים אתר מסחרי מקוון עם למעלה מ-3,000 מוצרים שונים ובמחירים האטרקטיביים ביותר בישראל.
מומלץ.
צילום: אסף כהן גילי צ'ינו.
Private Label – BooBee
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה