החזון
כבת למשפחה רב דורית קטנה עם עומק של דורות אך ללא ענפי רוחב של משפחתי . (רוב ענפי המשפחה לא זכו לעלות לארץ ישראל ) . משפחתי היקרה והקטנה לימדה אותי רבות על התמודדות והתנדבות .
היכרות מקרוב עם שכול של צה"ל מוגבלויות של אנשים היקרים לי , משפחה קטנה ומבוגרת מאוד הובילו אותי לחזון שלי ולהקמת המרכז לסיוע למשפחות שמתמודדות עם הורים חולים ומוגבלויות .
אני, אלה מודה ליקום על יכולתי להיות צינור בעבור משפחות שונות המתמודדות . במסגרת החזון שלי והאמונה , אני רואה חשיבות רבה לכך שכל האינפורמציה תרוכז במקום אחד ושתכיל תמיכה בכל שלב של הדרך הן לקשיש והן למשפחתו .
ההחלטה לגבי הטיפול ההולם והפתרון לבני הגיל המבוגר ובעיקר לחולים ולמוגבלים שביניהם, הרבה פעמים נערך בעיתות משבר ומונע הרבה מהמקום האמוציונאלי . החזון שלי באלה לב זהב לגיל הזהב , מרכז מידע וסיוע לאוכלוסיות הגיל המבוגר , הוא שההחלטה גם עם היא נדרשת ! להיערך בזמן קצר ( כמו שינוי דרסטי במצב , שחרור מיידי מבי"ח ועוד ) תעשה משילוב בין הרגש , הידע , מיצוי מלא של זכויות , ואף שילוב של היבטים כלכליים מיידים וארוכי טווח . דרך זו של סיוע הוליסטי שלם לקשישים ולמשפחותיהם יוביל לטוב והמיטב עבורם , ולקבלת טיפול נאות העונה על צרכיהם .
לשם הצלחת החזון , אשמח לשתף בלוג זה במידע בנושא התמודדות עם מבוגרים חולים. אשתף באופן אנונימי כמובן בחוויות של משפחות שאני מטפלת בהם בתקווה שסיפורים ,אלו ישלחו קרן אור לאחרים . שלכם , באהבה רבה אלה -יועצת לגיל הזהב |