0 תגובות   יום שישי , 25/4/08, 11:06

   1. זוכרים את מופע האימים של טום קרוז על הספה של אופרה לפני כשלוש שנים? ובכן, היכונו היכונו! הכוכב ישוב לתכנית האירוח בשניים במאי. בארצות הברית כבר מתבדחים, שאופרה מתכוננת למסמר את הספה לרצפה

 

http://news.yahoo.com/s/ap/20080425/ap_en_tv/people_cruise_winfrey

 

   2. פאזל ההחלפות במשבצת הלייט נייט הולך ונשלם. מתישהוא ב-2009 אמור קונאן אובראיין להחליף את ג'יי לנו בהגשת "תכנית הלילה" הותיקה. ההערכות בימים האחרונים הן שג'ימי פאלון, לשעבר חבר צוות "סאטרדיי נייט לייב", יירש את אובראיין בתכנית "מאוחר בלילה".

 

http://news.yahoo.com/s/ap/20080425/ap_en_tv/tv_fallon_late_night

 

   3. היקום של "חוק וסדר" יעבור בשבועות הקרובים טלטלות רבות: ג'סי ל. מרטין, ששיחק את דיטקטיב אד גרין בתשע העונות האחרונות, נפרד מהסדרה האם בפרק מיוחד ששודר שלשום. את מקומו יתפוס אנתוני אנדרסון המעולה, שזכור מתפקידו כברון הסמים הקשוח אנטואן מיצ'ל בסדרה "המגן".

את סדרת הבת "מדור מיוחד" יעזבו בתום העונה הנוכחית שני שחקנים: אדם ביץ', שרק הצטרף בעונה האחרונה, ודיאן ניל המגלמת  את עוזרת התובע המחוזי.

הניסיון מלמד ששינויי הקאסט אינם אמורים להשפיע על הסדרות, כיוון שהן סדרות הסובבות סביב הסיפור ולא סביב חייהן של הדמויות.

 

   4. השחקן וסלי סנייפס נידון לשלוש שנות מאסר על העלמות מס

 

http://www.zap2it.com/celebrities/news/zap-wesleysnipesjailtaxevasion,0,6914161.story

 

   5. חדשות טובות למעריצי "שליחות קטלנית": סדרת הטלויזיה "עלילות שרה קונור" חודשה לעונה נוספת, בינתיים בת 13פרקים.

 

 

דרג את התוכן: