כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ניהול רזה - Lean Management

    ניהול רזה = פשטות תפעולית ופוקוס ניהולי..
    לא לסבך את זה


    מאמרים, דעות, ניסיון אישי ומחשבות על עולם הניהול בכלל והניהול הרזה בפרט

    ארכיון

    0

    מה בין בורגרקינג ומקדונלדס ללין (Lean)

    0 תגובות   יום שבת, 19/5/07, 21:52
     

    תחילה נתעכב שנייה על בורגרקינג ומקדונלדס.

     חזון Burger-king:

     "We proudly serve the best burgers in the business, plus a variety of real, authentic foods ... all freshly prepared ... just the way you want it" 

    חזון מקדונלדס:

       “McDonald's vision is to be the world's best quick service restaurant experience. Being the best means providing outstanding quality, service, cleanliness, and value, so that we make every customer in every restaurant smile."

    מעניין.שתי הפירמות גלובליות, שתיהן מותג, וכמובן בתחרות.

    מה "הזוית" של כל אחת מהן? מהו "היתרון התחרותי"?  

    תיכף נחזור לשאלות הללו.

    איך זה מתקשר לניהול רזה / ייצור רזה? (Lean management / Lean manufacturing). אז קודם כל זה לא חייב להתקשר (תמיד אותו המסר) – Lean הינו כלי ויש לאמצו רק אם מתאים ליעדים של הארגון.

    אז בואו נחזור ליעדים של כל אחד משני הארגונים:

      Burger-King: all freshly prepared …Just The way you want it,

    או הסלוגן שלהם: Have it your way  

    McDonald's: … best quick service restaurant  

    עכשיו תחשבו על המערכת התפעולית שצריכה "לשבת" מאחורי כל הבטחה כזו. בורגר-קינג: כל המבחר (מלאי חו"ג, ניהולו, ניהול פחתים, טריות...), מערכת מאוד זריזה להוציא "מוצר" שונה בכל פעם, ומערכת ניהול הזמנות מדוייקת...

    מקדונלדס: כל המבחר כמעט "כמוצר סופי" (מלאי תוצ"ג / תתי הרכבות ?), זריזות בשירות, דיוק 

    כמובן שיש עוד המון אבל זה מספיק להמחיש את ההבדל. 

    ונחזור לניהול רזה – Lean Management, האם מתאים? כיוון שה-Lean עוסק בתהליכים עצמם דרך עיני הלקוח ומתמקד ביצירת תהליך חזק, גמיש וממוקד בשלבים הנותנים את הערך ללקוח, הרי שהוא כמובן מתאים מאוד. אלא שהיישום יהיה שונה בין החברות.  

    הדוגמא הקטנה לעיל הינה להמחיש כמה נקודות. הראשונה, שארגון צריך חזון ואסטרטגיה. השניה, שארגון חייב יכולות המותאמות לאסטרטגיה שלו. השלישית, בחרו איזה שיטה ליצירת התהליכים, התשתית והיכולות העיקר שתהיה שיטה שהארגון דבק בה (אני כמובן מאמין בלין). 

    ודגשון אחרון לנקודה השניה: תארו לכם דייל מצויין של אל-על (זוכה דייל השנה) שנעביר אותו ל virgin airlines או ל southwest... וזה להמחיש את ההתאמה בין היכולות ליעדים.  

    (כל האמור לעיל לקוח מאתרי האינטרנט של החברות ופרשנות פרטית שלי לאסטרטגיה הנובעת מהחזון וליכולות הנדרשות על מנת לממש את האסטרטגיה).

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה