האח, הידד! בקושי רשומה 3 ימים בקפה, וכבר הוזמנתי לתערוכה !עד היום אין לי מושג מדוע בחרה יוצרת האמנות הדיגיטלית- הציורית להזמין אותי, הירוקה והטרייה באתר, אבל לא שאלתי שאלות קיטבג, אלא לקחתי את הקיטבג ודהרתי לרמת השרון.
עירה של אורית הבינה את גודל האירוע והתקשטה כולה בדגלי הלאום (אל תבלבלו לי את המוח שזה לכבוד יום העצמאות, כי אתם לא מבינים כלום באירועים!). הרחובות היו ריקים מאדם, ולא האמנתי שבכלל אמצא חנייה, כאשר כל תושבי רמת השרון עולים לרגל לתערוכה. אבל מצאתי!אחד העצים נשאר פנוי, כך שהכרחתי את מכוניתי לטפס עליו, למרות מחאותיו. יישרתי את עניבת הערב הבלתי נראית שלי, זקפתי את גווי וטפפתי ביראת כבוד ההולמת את המעמד – היישר לתוך...חלון.
חלון ענק, כחול, הנפער אל מול ים כחול, ענק עוד יותר, כחול עם כחול מתמזגים, כחול עם כחול מזמינים הצצה, מזמינים טבילה, מזמינים היבלעות בגן עדן בלתי אפשרי. "הצצה בכחול" –זהו שם הציור, ששאב אותי אליו לבלי יכולת למוש ממנו. ניסיתי לברוח לצדדים, אבל שם חיכה לי ים אחר בכתום לוהט עם שברירי אור מנצנצים וסירות החותרות במרץ אל....מסוע של קניון... ובצד האחר כמעט נבלעתי ביער עבות בשיא הצהריים, שהשמש משחקת בו במחבואים. אכן, מנפלאות החיבור בין צילום אמיתי ובין האמנות הדיגיטלית של הפוטושופ. התוצאה: ציור אמנותי מיוחד במינו.
אני חוזרת ל"הצצה בכחול". כמעט שומעת את זימרת הסירנות ממעמקי הים. והנה בין השאר, מה שהן שרות:"ניקח לנו צרור חלומות לצידה ונביט בתמונה שאיש לא ידע,ונצא לאוויר העולם"מסתבר שלכל ציור של אורית כתב בעלה שיר! כן, הייתי כבר בתערוכות בחיי, ובהן לכל ציור היה שם. אבל תערוכה שבה לכל ציור יש שיר –זה בהחלט משהו מיוחד.
אגב, גם הקפה המוקצף שפינקו את מבקרי התערוכה הוא לא משהו שמקבלים בכל תערוכה, ואם כבר מדברים על זה – איזה כיף להיפגש עם חברים מהקפה שלנו, אלה שלפחות אני מכירה רק מתמונות ושם משתמש. ככה שאם אתם קוראים כתבה זו לפני השעה 8 בערב, אתם עדיין יכולים לרוץ לשם. הנאה מובטחת!
|
תגובות (16)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
מסעדות היקר! (כמה מסעדות יש לך? תרום לי אחת...חחחח)
תודה על המילים החמות. אהבתי גם את הצבע הירוק שבחרת. הצבע האהוב עלי!
אל תשכח, אם תפתח מסעדה חדשה, אני מתנדבת לסקר את הפתיחה...
אלומה
אלומה איזה כיף .לך הסיבה שבחרה בך,כבר זה מדבר מעצמו ,בצורה והדרך המקסימה שאת כותבת , הכל אצלך שוטף זורם קליל מחובר,נעים ונחמד לקורא
ובכלל ,
כולם להרים,כוסית של חיים
יוסי היקר,
תודה על הפרגון שלך - לפרגון שלי....
אחרי הכול, גם אתה עושה כל כך הרבה עבור אנשים,
אז אנחנו שנינו מאותו הכפר...
שנמשיך להיות בריאים ולתת את הנשמה ואת הלב...
אלומה
כבר הייתי יקירתי
כבר הייתי...ואת זה כתבתי מיד אחרי.....
ובמיוחד בגלל זה אני יודעת מה פיספסתי.......
בטוחה שעוד יהיו הזדמנויות שבהחלט לא אפספס
:)
אני כן הגעתי!!!!!
נהניתי, ויופי שהבאת!
תודה לאורית ולאבנר.
שושי ודני פולטין
קסם המקסימה!
אכן חבל שלא הגעת, אבל אני משוכנעת בכישרונה של אורית לארגן עוד תערוכות!
אז תתארגני כבר מעכשיו...
אלומה
כמה נפלא כתבת
כמה מעורר קינאה כיוון שלא הצלחתי להגיע
ולו רק בכדי לראות אותה זוהרת לצד יצירותיה
כל הכבוד על הפרגון והכתיבה היפה
היא בהחלט ראויה
לזוהרת המסנוורת - SHINING
תודה על הכוכב ואכן להתראות בשמחות!
אלומה
אורית היקרה,
אני חושבת שאת יוצרת ענקית, אחרת לא הייתי כותבת על התערוכה שלך.
אני לא נוהגת לעשות דברים שאני לא אוהבת....
לקח לי שנים, אבל הנה, אני במקום הזה...חחח
המון הצלחה וכל אהבתי,
אלומה
כל מה שאמרת..
מילה במילה!!!
שמחתי להכיר,
רק בשמחות...
*
נ.י.ל.י. היקרה!
נצח ישראל לא ישקר, לכן אני מאמינה לך שבאמת רצית להגיע ולא הצלחת.
מקווה שלפחות נהנית מהציור המרהיב של אורית ששמתי בפוסט.
ותודה על הכוכב!
אלומה
אלומה יקירתי - אלפי תודות לך על הביקור ועל התאור המחמיא - המפורט - והמחוייך הזה !
היה פשוט כיף - לראות אותך ואת שאר חברי הקפה שהגיעו בהמוניהם !
את כותבת נהדר - ורגשת אותי מאוד !
תודה, אורית
מקנאה בך.
רציתי להיות שם
ולא יצא
הגעתי מחיפה
ולאישי ארעה תקלה
חולצתו נקרעה
חזרנו ריקם ובדאבה