בוא דנקנר, בוא לכדורגל

3 תגובות   יום ראשון, 1/6/08, 01:56

נוחי דנקנר, תמשיך לתרום לפילהרמונית, אבל בסתר. אצלנו, בכדורגל, שב בטריבונה. בגלוי, עם כל הקרדיט בפנים

 

אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל מסתבר שגם בהיכל התרבות יש יציע מזרחי. איך אני יודע? כי קראתי על המהומה שהתחוללה סביב נוחי דנקנר בקונצרט החגיגי של התזמורת הפילהרמונית, לכבוד יובל ה-60 לישראל.

 

ב-22 במאי התקיים הקונצרט הנ"ל, שקיומו התאפשר בין השאר בזכות תרומות כספיות נדיבות של נוחי דנקנר, מבעלי קונצרן אי.די.בי. ומעשירי ישראל. המדינה מכסה חלק זעום מתקציב התזמורת ונוחי משלים נתחים כבדים. בתחילת הקונצרט ניסה מנהל התזמורת, אבי שושני, לגזור עבור התורם הנדיב את הקופון התדמיתי בנאום פתיחה. זה לא הלך. הטריבונות של היכל התרבות הגיבו בשריקות בוז.

 

זעזוע עבר על הקהילה התרבותית בישראל ועל המקומונים. בוז בהיכל. האם לכדורגל היינו? הכבבונים נחשב?

 

למען האמת, לא לגמרי ברור מדוע זכה האיש שבזכותו פועלת התזמורת לשריקות בוז שכאלו. אתם מוזמנים לעיין ולנסות לדלות סיבה.

 

נוחי דנקנר תורם לפילהרמונית - ומקבל שריקות בוז

דה-מרקר, 25.05.2008

 

נוחי דנקנר מתבכיין ומיתמם

סקופ, 28.05.2008

 

נוחי דנקנר: כשתורם מקבל שריקות בוז

עבודה שחורה, 27.05.2008

 

למה התשואות לגרנט והבוז לדנקנר?

27.05.2008 | NFC

 

שונאים את העשירים

26.05.2008, דה-מרקר

 

בראוו לבוז

25.05.2008, הארץ

 

ואני אומר לדנקנר, בוא לכדורגל. תמשיך לתרום לפילהרמונית, אבל בסתר. אצלנו, בכדורגל, שב בטריבונה. בגלוי, עם כל הקרדיט בפנים. ישרקו לך בוז, אם לא למעלה מזה (כלומר, למטה מזה), אבל לפחות תדע למה - הבלם אפס, הקשר האחורי עגלה והחלוץ נקבה. לך תדע, אולי הכנר שהבאת היה פורפרה.

 

 

מתוך בלוג הפאוליסט שמתפרסם באתר הכדורגל 'ספורטאנטר'

 

דרג את התוכן: