כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פשוט אני

    פרשת אולמרט

    1 תגובות   יום שבת, 7/6/08, 19:51
    היועץ המשפטי אני רוצה להעביר לכל עם ישראל מסר ברור ראש הממ-שולה כבר זקן והגיע עת להחליפו זה שיש לו עוד ברק בעיניים זה לא אומר שהוא לא נמצא על זמן שאול וברור שלבסוף מישהו יצטרךלעשות את העבודה .ולמה ציפי-תם , קדימה לפעול!!!  תגובת אולמרט לגבי אופן התשלום זו משאלה שכל ראש ממשלה מב- CASH לעצמו .הקמתי לי רשת מש"או ,מש"או (ר"ת - מסר, שולה, אולמרט) ותבדקו ותראו שאפילו ברשת הגדולה בארה"ב הקרויה על שמי WALLMART   משלמים במזומן  לגבי סוג המטבע – אכן טעיתי שלא בקשתי את הכסף ביורו, לא האמנתי שהדולר ירד לשפל כזה .  לגבי היקף התרומות - תבדקו ותראו שמדובר במענק שים- לי  בלבד . לגבי עדות חברו הטוב נגדו אורי מסר עו"ד שטינקר כזה ו- עבדנו .ואני קיוויתי שבשלב מסוים לא אצטרך יותר לעבוד.  לגבי החזרת הכסףיותר פשוט להחזיר את הרמה מאשר לרדת ברמה .   גם קלינטון אהב את זה מתחת לשולחן אז מה זה משנה אם זה טלנ-סקי או לוינ- סקי בשני המקרים יש סקי ,אז אם פעם אחת מחליקים צריך להפסיק לגלוש ?.    
    טלנסקי מבחינתי חבר,הוא קנה לי כספת עם היבחרי לראשות העירויום אחד כשהיה לנו גרעון בתקציב התגעגעתי וצלצלתי אליו והסברתי לו : "חבר התא חסר". וכשמוניתי לשר הובהר לי שאני ממונה על הבריאות ,אז דאגתי לבריאות שלי,ושל משפחתי לטווח הרחוק .

     רח' כרמיה

     
     הודיתי לטלנסקי על כך שהוא מוריס לי את כל הכסף שלו ונזכרתי מיד במערכון עם ה(מיל)יונים של מוריס . התרגשתי בעיקר בקטע בו ראיתי את שולה "מכבסת, תולה", מכבסת ותולה .....תקוות שזה לעולם לא ייגמר.   
    תגובתה של שולה זקןאני שומרת לעצמי את זכות ה"שטיק-ה". לא מוציאים את הכביסה המלוכלכת מהלשכה. מהניסיון שצברתי ברשות המסים ,כשמדברים יותר מדי יש תשלום מס הקרוי "מס שפתיים" .אני מדברת רק אל יומני (YO-MONEY) היקר (תרתי משמע עקב גודש המעטפות שבו). תגובת השמאל "די לכיבוס"  תגובת טלנסקי זה נכון שאני כובס מעולה ,אצלי הכל צח כשלג ראו את חולצתי והתבוננו בשיערי הלבן והבוהק .הסוד הוא שאני מקפיד על איכות העמי- לן וגם היכן המנהיג של עמי (אהוד) לן וזה לא יהיה פחות מ-10 כוכבים. 

                                  שלכם דודי בסון

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        11/6/08 07:26:

      בוקר אור...פשוט אני..

      אהבתי את הפוסט

      ברוכה הבאה ל"קפה" שיהייה לך יום נפלאקורץ

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      פשוט אני***
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין