כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    עו"ד להיט

    3 תגובות   יום שבת, 14/6/08, 19:26

    השבוע נרצח עו"ד חכם. אנשים שהכירו אותו אומרים שהוא היה אדם על הכיפק. מכר שלי שהוא עו"ד אפילו הספיד אותו ברדיו. רצח של עו"ד זה דבר עצוב ואני מאחל למשפחתו שלא ידעו עוד צער.  

    ואז קראתי בעיתון (בקישור מצמרר)  ידיעה צדדית  שצריכה להדאיג את כולנו. עוד 1500 עורכי דין השתחררו לשוק והוסמכו בטקס רב משתתפים בבנייני האומה. בשנים הקרובות ישתחררו עוד 5000. כל מי שעיניו בראשו ומבין משהו במשהו מבין שאין שום צורך לכל כך הרבה עורכי דין בשוק. כל מי שמבין משהו במשהו מבין שברגע שמשתחררים 1500 עורכי דין לשוק הם כבר יצטרכו לייצר את הצורך.וזה אכן ידיעה מדאיגה כי זה בעיקר אומר שהחיים של כולנו יהפכו לקשים יותר. שוחחתי על העניין עם עורכת דין יפה חמודה ומקסימה שעובדת בחברת הפקה שאני עובד איתה. כי מהרגע שהיא הגיעה לחברה פתאום בכל יום צילום חד פעמי התשלום שלי מותנה בחתימה על חוזה של חמישה עמודים. היא טענה שזה לא באמת בעיה, ושהיא נורא קואפרטיבית. זה נכון, אלא שהחוזה לא מגן עלי ומאלץ אותי להיעזר בעורך דין אחר כדי להתמודד איתו ולהגן על זכויותיי.

     פתאום משהו שההיגיון שלו היה פשוט – ברור ונהיר – הפך למסובך. עורכי דין מחליפים את ההיגיון הפשוט, וכבר בעתיד כולנו נמצא את עצמנו מתכתשים עד דק אחד עם השני על עניינים בנאליים, וכל הדברים הפשוטים יעלו לנו יותר.

    אז אם יש עו"ד בקהל – נראה לי שבקרוב אני אצטרך אחד פרטי כזה צמוד – לצד הרופא שלי הרו"ח שלי והפסיכולוגית שלי.    

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        11/7/08 15:27:

      צטט: shayco0 2008-06-24 11:38:23

      אני מסכים לכל מילה שכתבת.

      אנשים במדינה הזאת רוצים להתפרנס מדיבורים ומעבודת ניירת במקום להתפרנס מעבודות יצרניות שבאמת יועילו למשק.

       

      יש קטע כזה מטורף במשק - חדשני כזה שהוא מחולק.

      אנשים שמתפרנסים מניירת ודיבורים (לפעמים אפילו אנחנו נעזרים בהם) כך שהם לא לגמרי לא מועילים.

      ואנשים שמתפרנסים מעבודות יצרניות שמועילות בדרך אחרת למשק.

      ברוכים הבאים למאה העשרים ואחת - בה כל אחד עושה את מה שהוא בוחר ונותן את מה שהוא יכול.

      :-)

       

        24/6/08 11:38:

      אני מסכים לכל מילה שכתבת.

      אנשים במדינה הזאת רוצים להתפרנס מדיבורים ומעבודת ניירת במקום להתפרנס מעבודות יצרניות שבאמת יועילו למשק.

       

        15/6/08 18:45:
      קנוקר אתה אדם מצחיק נקודה

      ארכיון

      פרופיל

      knoker
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין