כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    'פרחח הישבנים' מטריף את בעלי החנויות בעיירה אמריקאית

    0 תגובות   יום שני, 15/9/08, 07:17

    נבראסקה, ארצות הברית - ואנדליסט שזכה לכינוי "הפרחח הישבני" (Butt Bandit) הצליח לעצבן רבים מתושבי עיירה אמריקאית אחרי שהחל להצמיד את ישבנו החשוף למקומות בהם הוא לא אמור להצמד.

     

    הפיל הזה נמצא כאן בגללי
    ילדים יוצאים מהתחת של הפיל
    בקומה הרביעית של דיזנגוף סנטר

    תושבי עיירה ולנטיין שבנבראסקה אומרים כי היו מעדיפים שהגבר היה בוחר בדרכים אחרות על מנת להשאיר את חותמו. בתעלול המדובר, שהחל לפני יותר משנה, עובר אדם לא מזוהה בין מבחר בתי עסק במהלך הלילה ומצמיד את ישבנו או מפשעתו לחלונות ראווה. בעלי חנויות, עובדי כנסיות ושרתי בתי ספר דיווחו שהגיעו בשעות הבוקר המוקדמות רק כדי לגלות כתמי שמן וחומרי סיכה על החלונות
    שבאחריותם.

    "זה המקרה המוזר ביותר שנתקלתי בו מעודי", סיפר בן מק'ברייד, מפקד המשטרה המקומית, לכתב אוממו. חלק נכבד מהאנשים בעיירה המרוחקת, המונה 2,650 תושבים בלבד, מצאו את התעלול משעשע ואף מפר מעט את האווירה השוממת במקום. תוך מספר ימים זכה הבחור האלמוני לקבל את הכינוי "הפרחח הישבני".

    אבל גם התושבים הרגועים ביותר לא יכלו שלא להרתע משאריות התעלול. "האמת שנגעלנו לגמרי מהמעשה שלו", סיפר קאלי קייבורץ', עובד במשרד בדרום העיירה, "יום אחד נכנסתי למשרד כשאחד העובדים צעק 'אלוהים אדירים! הוא הגיע גם אלינו!'". גם מפקד המשטרה המקומי רחוק מלהיות משועשע. "זה לא מצחיק", אומר מק'ברייד, "אנחנו מודאגים מהצעד הבא שלו".


    עיון במסמכי המשטרה מגלה שהמקרה הראשון נרשם באביב 2007, אז הוכתם חלון הכנסייה בכתם שומני בצורת פלחי ישבן. מק'ברייד הודה שחשב אז שמדובר בסך הכל בתעלול של תלמידי תיכון משועממים, אך חלונות הכנסייה המשיכו להיות מוכתמים מדי לילה, אפילו בזמן שהמשטרה הציבה מארב מול המקום.

     

    לאורך הקיץ האחרון הוכתמו עשרות חלונות ראווה במרכז העיירה. באחד המקרים אף נצפה כתם בצורת לב, ככל הנראה בתור סימון של החשוד על הבעת אהבתו למישהו או מישהי. לפתע, במהלך חודשי הסתיו והחורף, הפסיק הבחור (או חקייניו) את המעשים. "אנשים אמרו שהוא סיים עם הפרק הזה בחיים שלו", סיפר
    מק'ברייד, "אבל אז הוא חזר בקיץ".


    באחד מהמקרים המפורסמים בקיץ האחרון, הוכתמו כל החלונות במלון המקומי. ע"פ מק'ברייד, אף אחד מהאנשים בעיירה מעולם לא ראה את הפרחח בפעולה. הרמז היחידי שנותר ממנו הוא תמונה מטושטשת שנקלטה בעדשת מצלמה שהוצבה בחטיבת הביניים בשנה שעברה.

     

     

    ע"פ הממצאים שנאספו בשטח, מדובר בגבר שגובהו הוא 1.80 מ', רזה ובעל גוון עור כהה. ע"פ מק'ברייד, אחד הסממנים הבולטים ביותר של האיש הוא שערו, "המעוצב ברוח זמרי הפופ באייטיז".

     

    (זאת עוד כתבה מהלילה - המקור נמצא באתר שלי)

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      omemo
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין