אני לא מבין איך אנשים בני 35+ עדיין חיים. אני באמת לא מבין. הרי כשאנחנו היינו ילדים ההורים שלנו היו מבלים מתחת לגגות אסבסט. את הפירות והירקות היו משקים עם מי ביוב. היית נכנס לאוטובוס כולם היו מעשנים היית נכנס למכולת כולם היו מעשנים היוגורט היה בלי חיידקים טובים החלב היה בלי ויטמינים המים היו בלי מינרלים הלחם היה שחור או לבן הקפה היה עם הרבה קפאין ולא יאמן אנחנו עדיין בחיים אנחנו השורדים האמיתיים
די כבר עם הפאניקה . מה אם עכשיו תינוק יוולד עם מום מה הרופא יאמר לאמא?. תשמעי אכלת יותר מדי ענבים במהלך ההריון . אכלת אפרסק אחד יותר מדי. מה את לא יודעת שיש חומרי הדברה על הפירות?. למה לא קנית פירות אורגניים ב 70 שקל לקילו , זאת האחריות שלך גבירתי.!!!
אז חאלס די עם הסדרות בטלויזיה שמראות לך את התרחיש אילו תהיה רעידת אדמה .
והתרופות הורגות אותנו והויטמינים הורגים אותנו וחומרי ההדברה הורגים אותנו והחור באוזון הורג אותנו ואיכות המים הורגת אותנו והעשן שנפלט מהמכוניות הורג אותנו והפחמן הדו חמצני הורג אותנו ואחמדיניגאד ונאסרללה יהרגו אותנו והטיל האטום יהרוג אותנו. ותאונות הדרכים הורגות אותנו. וזיהום האוויר הורג אותנו
מסתבר שהקטע של לחיות יש בו סיכונים מסוימים שיכולים לגרום לכל אחד מאיתנו למות.( אני יודע שאתם בדיוק עכשיו נופלים על הרצפה מהתגלית המרעישה). זה יכול להיות שניה אחרי שאני אסיים את הפוסט הזה. זה יכול גם לקחת עוד 40 שנה. שיהיה ברור צריך להזהר ולשמור . אבל די כבר ללכת על קצות האצבעות .
טוב אני חייב לסיים אני נכנס חזרה לבועה החסינה שלי בלי החיידקים עם חמצן נקי ובלי מגע אדם. לחיי החיים הטובים.
|