כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    Jazz Uptown Downtown

    ברוכים הבאים לבלוג של jazz uptown downtown, סדרת הג'אז הישראלית של תיאטרון גבעתיים והאוזן השלישית. אם אתם רוצים לדעת מהו הדבר הגדול הבא בג'אז הישראלי, את מי פשוט חייבים להכיר, ורוצים לשמוע ולהשמיע דעות וביקורות (בונות!) - זה המקום בשבילכם.

    מילות פתיחה מיוסי אקצ'וטי

    0 תגובות   יום חמישי, 18/9/08, 20:41

    שלום חברים,
    מבחינתנו בג'אז באוזן, סדרת Jazz Uptown Downtown חולקת כבוד למוסיקה של נגני ג'אז ישראלים הפועלים דרך קבע בתחום הזה.
    הכוונה היא להעניק במה מרכזית למוסיקאי ג'אז יוצרים ובה בעת, לאפשר תנאי האזנה נוחים לקהל שמתעניין בג'אז. לא שחס וחלילה לא ניתן לשמוע ג'אז במקומות אחרים, אלא שאולם התיאטרון התברך במידה לא מבוטלת של אינטימיות והוא מאפשר חוויית צפיה והאזנה ממוקדת וטובה מכל מושב שלו. התנאים הללו מציבים את המוסיקאי במרכז הבמה ומעניקים לו את תשומת הלב שהוא ראוי לה.
    לאחר אמירה מעוררת צפיות שכזו, אני מקווה שמזומנת לכולנו עונה מוצלחת עם תגליות וריגושים ומודה לאנשי תיאטרון גבעתיים שמאפשר לנו לקיים את סדרת הג'אז הזו בין כתליו.  
    יוסי אקצ'וטי  
    מנהל אמנותי
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      תגובות אחרונות

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      jazz uptown downtown
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין