0

רטרוספ-כתיבה 5: 10 בהתנהגות

0 תגובות   יום שני, 26/2/07, 22:32

"תתנהגי יפה", אלבום הבכורה של שילה פרבר הוא, לטעמי, אחד מאלבומי הרוק הטובים ביותר שיצאו כאן בשנים האחרונות. מזמן לא נשמע קול חדש כל-כך רענן, מעניין ואיכותי. "תתנהגי יפה" הוא מהסוג הנדיר של אותם האלבומים שאני מקשיב להם ואומר לעצמי: "לא הייתי משנה כאן כלום. לא פסיק אחד, לא תו אחד. ככה בדיוק זה צריך להיות". ממש אלבום שהתאהבתי בו. כתבתי עליו משהו בין ביקורת לניתוח.

 

תמיד יש את הפחד הזה, שהרעיונות שמתרוצצים לך בראש ושאותם אתה רוצה להביא לדפוס לא יצאו בדיוק אותו הדבר, שעל הנייר או על המסך זה יהיה שונה, אולי לא יעבוד. הטקסט שכתבתי על שילה הוא מאותם פעמים בו אתה מרגיש שהצלחת להעביר את מה שהתכוונת, שזה יצא כמו שזה היה צריך לצאת.

במקור פרסמתי אותו בפורום המוסיקה הישראלית של YNET שניהלתי. מאוחר יותר שכתבתי אותו קלות, ונתתי אותו לפרסום באתר "השרת העיוור".

אז הנה.

 

לינק בונוס: ניצן שורר ("רנן") בטקסט חמוד על סופשבוע שכולו שילה פרבר.

 

דרג את התוכן: