דברים אתה מגלה בפגישות מחזור: - 1) כולם נשארים בדיוק אותו דבר. אף אחד לא השתנה. נכון, חלק האריכו שיער - אבל במהות כולם נשארים אותו הדבר.
- 2) לא משנה כמה שנים עברו, הכינויים נשארים. אפילו אם אתם בני 40.
- 3) רוב הזמן ידברו על המפגש הקודם, ואיזה צחוקים שהיו אז.
- 4) בשאר הזמן ידברו על פוליטיקה.
- 5) וכשימצו את הנושאים האלו - ידברו על הבצפר.
- 6) מי שנוהג לאחר, יאחר גם הפעם. וזה לא נושא לשיחה.
- 7) כשכולם רק מתאספים - צריך להיות חוק שאוסר לשאול "נו, אז מה אתה עושה היום?". חכו שכולם יבואו, נעשה סבב. וכולם ישמעו ביחד. זה מבאס את התחת לחזור על זה ש"אני משדר ברדיו, לא אין בזה כסף. אני מבקר מוזיקה, בזה יש אבל קצת. ואני מתעסק בעוד דברים שאני לא מקבל על זה כסף אבל אני מה-זה-נהנה מהם, ולא אני לא מרגיש מבוזבז. לא אני לא רוצה ללמוד". אחרי הבנאדם החמישי ששואל זה הופך ל: "אני עיתונאי". ובבנאדם העשירי זה הופך ל: "אני מובטל". וב15 אתה רוצה למות.
- 8) התשובה "אני עיתונאי" תגרור אחריה שאלות כל כך מעצבנות שבסופו של דבר תחזור על התשובה הראשונה.
- 9) באיזשהו שלב חוזרים לבדיחות הפנימיות של פעם, ומרגישים מה-זה-שנונים.
- 10) לא ברור למה, אבל החבר'ה הנשואים נחשבים יותר. (במיוחד אצל דתיים).
- 11) החבר'ה הנשואים גם אוהבים לנופף בזה. וכמובן לנסות לשדך אחרים, ולשאול: "נו, מה איתך? יש איזה עניין?" (רק אצל דתיים).
- 12) בסוף יגיד מישהו: "צריך לעשות את זה לעיתים קרובות יותר". אולי הוא מתכוון לזה באותו רגע, אבל בינכם לבין עצמכם אתם מודים לאלוהים שמפגשים כאלה זה רק פעם בחצי שנה.
- 13) למרות זאת אתם תגידו: "כן, נכון..."
- 14) לא משנה מה,כשתחזרו הביתה תבינו שדווקא היה כיף.
|
תגובות (4)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
כדאי לך... חוויה מעניינת
לא נראה לי שהייתי בפגישת מחזור ולא נראה לי שבא לי אחרי הפוסט הזה...
שבת שלום שתהיה :)
שנווון! ונכון כל כך. אני סבור שהמפגשים הם בעיקר טווסיים כאלו, שבהם כולם עוטים אפודי מגן מתחת לחליפת "שופוני" שלושה חלקים, ומסגלים לעצמם קליפות הצלחה מכל טוב.
יופי של שנינה ליום ששי בבוקר.