חברים יקרים שלי אני מצרף לכם את שני האירועים הבאים באירוע הראשון יש לי הכבוד להיענות לפנייתה של חברה שלי מקפה דה מרקר ולתרום את חלקי הצנוע בו : אירוע ראשון כפי שפורסם ונשלח אליי: בתאריך ה-01/11 בשעה 20:30, יתקיים מופע התרמה – "מופע החיים של נוגה", בקאנטרי "גלי –גיל" שבקרית מוצקין.
נוגה אור – רוזנברג, בת 22 מצפת, חלתה בגיל 10 במחלת MPGN אשר גרמה במשך השנים לאי ספיקת כליות סופנית. בשנת 2003 אמא של נוגה-אור תרמה לה כליה אשר החזיקה מעמד במשך 4 שנים. לאחרונה חלה התדרדרות חמורה במצבה ונוגה אור מטופלת בדיאליזה שלוש פעמים בשבוע, כ - 4 שעות כל טיפול. למרות הקשיים הרבים, נוגה-אור לומדת לתואר הראשון (B.A) בראיית חשבון במכללה למנהל ומסיימת כעת את שנת לימודיה השנייה. בהמלצת רופאיה, נוגה-אור חייבת לעבור השתלת כליה בדחיפות האפשרית בכדי שתוכל לתפקד ולחיות. עלות ההשתלה והטיפול הרפואי הנלווה מסתכמים בכ- 100,000$. "מופע החיים" של נוגה אור- רוזנברג, הנו צעד חיוני להצלת חייה של נגה- אור ומבוסס כולו על טהרת ההתנדבות של משתתפיו. את הערב ינחה מגן דהרי "האופנוען בדרכים" וישתתפו בו כעשרה אמנים שונים (שירי מימון, נמרוד לב, יונתן רוזן, סימה לוי דוכין, אמיר דדון, עידו לדרמן ועוד). אירוע שני אותו אפרסם שנית בהרחבה עוד כמה ימים בו יש לי הכבוד להיענות לפנייתה של ורד מעמק יזרעאל שפגשה אותי בעצרת בכיכר ובעצרת בכרם שלום ולכבוד הוא לי להיענות לפנייתה ולתרום את חלקי הצנוע. העמק למען גלעד ב6/11/08 שעה 18.00 אירוע גדול בעמק יזרעאל למען גלעד שליט מקום: ה"חצר" במרחביה/ אולם (מזרע/ יפעת), האירוע יהיה משולב בזמרים, להקות , נואמים ומשפחת שליט אני כבר מכין אתכם לאירוע מכיוון שאני מגיע לאירוע לפגוש אתכם לחבק אתכם ולהזדהות ביחד, ואני רוצה לראות שם את כולכם ,אבל עוד מספר ימים אפרסם שוב באופן מפורט ומעודכן ומי ייתן ונזכה לראותו שב הביתה בשלום ושהאירוע הזה יהפוך למסיבה לרגל שובו של גלעד לחיק משפחתו בשלום. אמן !
העצרת תתקייםביום ה' 6.11.08 בשעה 18:00ב"חצר הגדולה" בקבוץ מרחביה בתוכנית:דברים – מטה המאבק למען גלעד שליט ונציגי- העמקשירה – אמני- העמקקטעי- ווידאו הנחייה- מגן דהרי "האופנוען בדרכים" בהשתתפות משפ' שליט הביאו דגלי- לאום והכינו כרזות. במקרה של גשם העצרת תתקיים באולם- האזורי בק. יפעת
|