כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    רייצל

    אדם מדבר מהרהורי ליבו...

    אסטרטגיה אירגונית

    0 תגובות   יום ראשון, 26/10/08, 18:23
     לפניכם סיפור נחמד ששמעתי...
    כומר אחד נוהג ברכבו בסביבה כפרית ורואה נזירה מחכה לאוטובוס בצד הדרך.
    הוא עוצר את המכונית ומציע לקחת אותה לעיירה הקרובה ביותר. הנזירה הצעירה מודה לו, שמה את המזוודות בכיסא האחורי, ועולה לצד הכומר. מלבושיה קצת התערבלו בזמן העלייה לרכב, ברכה ורגלה נשארו חשופות, ומפתות ביותר.

    כאשר הכומר שם לב, בנס הצליח למנוע תאונה, אבל ביצרו לא הצליח לשלוט לגמרי ושם יד על הברך השחומה. הנזירה מסתכלת עליו ואומרת :"אבי, זכור את פסוק 129"

    הכומר מוציא את היד במהירות ומתנצל, אבל עיניו אינן חדלות מלהסתכל בחטף על העור הצעיר. מעט לאחר מכן שוב ידו גולשת מידית ההילוכים אל ברך הנזירה. "אבי, זכור את פסוק 129" מזכירה לו הנזירה.

    שוב הוא מתנצל ומוציא את היד.

    הם מגיעים ליעד, היא מסתכלת עליו במבט טעון ומודה לו על ההקפצה. הכומר ממשיך בדרכו, וכאשר מגיע לביתו, ממהר לבדוק את ספר התפילות.
    בפסוק 129 כתוב: "המשך הלאה ותנסה, זו הדרך לתהילה"
     
     מסקנה: מי שלא מעודכן לגבי נושאים הקשורים לעבודתו עלול להפסיד הזדמנויות
    גדולות.
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      2ו2ת 2ר2י
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין