0
אחרי יומיים של גשמי ברכה כמעט בלתי פוסקים שאני יודעת שאנו זקוקים להם ושהלואי שיהיה זה חורף גשום מאד ושהכנרת שוב תתמלא טפו טפו טפו ושמשק המים הרי במצב על הפנים ובלה בלה בלה בלה....... אני רוצה הפוגה !
ואני מוצאת את עצמי מפנטזת....... על קשת בענן .
כזו שתחייך אלי מלמעלה, קשת ענקית ואדירה, מתוחה בגאווה לכל רוחב השמיים , בצבעים חזקים ובוהקים מגרשי אפורים למיניהם.
וחשבתי שדרך טובה היא לנסות לפתות את השמש לצאת מאחורי העננים עם איזה קטע funky במיוחד כי הרי מזמן ידוע שהשמש אוהבת לרקוד ולהרקיד.
בחרתי להשמיע לה את Cantaloop Flip Fantasia של צמד מפיקי JAZZ-RAP מוכשר מאנגליה : Geoff Wilkinson-ו Mel Simpson, שהקימו את ההרכב US 3 בשנת 1992 וישר עם התקליט הראשון Hand on the Torch הביאו להוצאת התקליטים המפורסמת Blue Note Records את תקליט הפלאטינום הראשון !!!!
בקטע שלפנינו הם השתמשו ביצירתו הקלאסית Cantaloupe Island של Herbie Hancock הגדול ובכשרון רב עשו לזה sampling מדליק . (על החצוצרה Gerard Presencer)
כל השאר כבר לא ממש חשוב כי נראה לי שאתם במילא כבר לא ישובים בכסא לקרוא את המלל אלא מפזזים בכיף סביב החדר.
יש מצב שהפנטזיה שלי תתגשם? |