2 תגובות   יום שני, 3/11/08, 22:14

מכירים את זה שאתם חושבים על משהו,

ופתאום זה קורה ככה משום מקום זה מגיע.  

אז ככה בסוף השבוע האחרון זה קרה לי.במהלך השבועיים האחרונים  חשבתי על חברה טובה שהיתה לי, ממש חברת נפש. היינו יוצאות יחד כל סופ"ש מדברות כל היום, נפגשות, מרכלות על בנים ובגדים ....נו כמו שרק בנות יודעות.
ובעקבות רצף של אירועים הפסיקו בינינו הדיבורים על כל הפרטים העסיסיים.
 

בשבועיים האחרונים לא הפסקתי לחשוב על אותם ימים על הריקודים, שלשתינו היו כמעט אותם צעדים, איך היינו רוקדות וכולם היו מסתכלים. על הערבים השקטים, על אותם מבטים שייש רק בין שתי חברות שרק הן מבינות מה הכוונות מאחורי כל תו ותו או חיוך זדוני כזה או אחר כאשר עובר לו איזה גבר שריונר.יותר מהכל רציתי לחוות זאת שוב את הכייף הזה, את השחרור מהכל, את הסתמיות המורכבת ואת האוזן הקשבת.
 

ביום שישי האחרון יצאתי לי למסיבת יומהולדת של ה-X . יומהולדת שממש לא היתה במקום (לפחות מבחינתי בהתחלה), ממש לא היה לי חשק לצאת, בטח שלא לרקוד, במיוחד אחרי שהבטחתי לעצמי שמקומות מהסוג הזה ממש לא באים בחשבון.
לאחר שכנועים של החברים המשותפים וה-X בעצמו של הפסיק לנדנד עד השנייה שבא אלי הביתה ושכנע אותי לצאת. התלבשתי לי ויצאנו.
 

בשמלת מיני שחורה, ומגף אפור וארוך הלכנו לחגוג, זה היה מאוד נחמד לראות אנשים ששנים לא ראיתי כל החברים המשותפים הבנות הבנים.
שתינו דיברנו צחקנו ולבסוף הייתי חייבת לעשות מה שבנות עושות וזה ללכת לשירותי הבנות כמובן בליווי חברות.
 

בדרך למקום החשוב ראיתי בזווית העין מישהי שמאוד דומה לאותה החברה,  בלבי אמרתי שאין סיכוי היא בת"א בחיים לא מבלה רק באזור הרצלייה והסביבה, ולמה דווקא עכשיו ומה זה בא לומר לי? וכל אותן מיליון שאלות שרק יכולות לעלות בשנייה אחת, או אולי זו סתם אשליה?????? חזרתי בחזרה לחבר'ה שלנו, קצת מהורהרת, מאוד מסוקרנת ובמבטים מאוד בוחנת.

בשלב מסוים אמרתי לעצמי שאני בטח הוזה ואין שום סיבה.קמתי לעבר הבר להזמין שתייה חריפה, ואז  בלי שום התרעה זה קרה.ראיתי אותה והיא אותי במבט של שנייה, וכמובן שזה נגמר בחיבוק ונישקה.

ממש כוחה של מחשבה!

מיותר לציין שהריכולים חזרו על בגדים, בנים וכו..... 

 


דרג את התוכן: