כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    גרפומניה להמוני

    http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=42401

    שגר ושכח

    זה יותר כדי לחסוך כסף וזמן מטפל.
    אתם פחות חשובים.

    I CALL THEM AS I SEE THEM

    כשאהיה גדול אהיה גדול

    A BEAUTIFUL MIND

    נפלאות התבונה שלי

    נפלאות התובנות שלי

    דרכו לצמרת של מגאלומן ממוצע

    יעלוק: \"הטרגדיה של החיים אינה המוות....
    ...אלה למות בעודנו בחיים\"

    ארכיון

    אופירה אסייג מגעילה אותי

    0 תגובות   יום חמישי, 13/11/08, 19:31


    היא הפודלית של גידמאק שלא להזכיר מקצועות עתיקים שמפאת כבוד הקפה לא אציין.

     

    לא יודע כמה זמן מתוכנית ספורט, כן, ספורט, היא מקדישה ל-"כפיות טובה" של אוהדי בית"ר שלא הצביעו לארקדי בהמוניהם.

     

    ממתי אנשים מצביעים לראשות עיר על סמך טובת עירם?!

     

    ומאיר פניג'ל ודורון ג'מצ'י מחרים-מחזיקים אחריה.

    אנשים פשוט מוכרים את נשמתם לכסף. ומתבטלים בפניו. ומעצבים את הקוגניציות שלהם כדי להפוך את לעצמם את זה צודק.

     

    האיש הזה, שלעולם איש לא ידע כיצד עשה את כספו, לא עשה דבר אחד קטן מאלטרואיזם. להרגשתי הכל אצלו נבע משיכרון כוח ומחסינות פוליטית במקרים של בקשות הסגרה מתקדמות או חקירות של יחב"ל.

     

    מההשתלחות שלו בסטודנט באונ' ת"א שהעז לבקר את הגביר ועד החוויה האינטלקטואלית של "פוצ'ימוי גרשון" X אינסוף, הבגרות הרגשית של הבנדם לא חצתה את המקום ההוא של ההומלס הרוסי בצרפת שנהגו בו בזלזול וצריך חיזוקים תמידיים לגדולתו המבדילה אותו משאר בני האדם.

     

    פשוט משגע אותי איך אנשים מתבטלים בפני כסף גדול.

    ובטח כל הלקקנים סביב נוחי דנקנר לא שונים בהרבה. שם פשוט הדברים נעשים יותר בשקט אלגנטי אשכנזי מאופק מוסווה מאחורי יענתו כוונות טובות ותחושות שליחות-עלק.

     

    רק אומר שרי אריסון ורני רהב.

     

    מעבר לכך, יש משהו במנטאליות הרוסית שמחייב מאצ'ואיזם ילדותי ומטופש שמתבטא בתופעות כמו הלוחש לטיגריסים הדמוקרט הדגול מסנט פטרסבורג ושיעורי הנונצ'קו שארדי-קשישא התפאר בהם בראיון הסתמי-נשכני שערכו מיקי (שם אשכנזי כלשהו) ורונאל פישר משפטן-מגמגם שלא הייתה לו שום בעיה מוסרית-אתית לשכב על מפתן דלתו של ארקדי לאחר הראיון ולהשכיר עצמו בתור שטיח. הרי הוא מגמגם, אז מבחינה אפלייתית-מתקנת הוא מחוייב לאמות מוסר הרבה יותר סחירות ושכירות מאיתנו.

    תכלס לא אתפלא אם בביתו פנימה הוא מדבר שוטף אוטוסטרדה כמו האלה שמזייפים תאונות כדי לקושש שקלים מביטוח לאומי ומסתובבים מחוץ לבית עם קולר, גבס וקביים.

     

    אבל ככה זה, כולם נשכניים ואידיאליסטים עד שהם מגיעים לעמדה ממנה אפשר לצבור כוח והון.

     

    אשמור על עצמי חזק כדי שלא אמכור את עצמי בבוא היום.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      LOVE SEEKER
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין