כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    מרגיש לי

    אדון יש וגברת עוד

    בבית קטן בקצה של יער גרו להם אדון יש וגברת עוד
    אדון יש היה איש קטן עם קול חלש ונמוך איש צנוע ובישן תמיד אמר תודה על מה שיש והלך לישון. אשתו גברת עוד הייתה אישה גדולה ונרגנת תמיד ביקשה עוד ועוד ואף פעם לא היתה מרוצה.
    אדון יש היה מחבק את גברת עוד ושואל מה יש לך עוד שלי מה יש לך?
    גברת עוד היתה דוחפת את אדון יש ואומרת אין לי כלום אני רוצה עוד רק כאב ראש יש לי.אדון יש שאהב מאוד את גברת עוד היה מסתכל עליה במבט עצוב ואומר עוד שלי יש לך הכל יש לך אותי.
    יום אחד חלה אדון יש ומת.נשארה גברת עוד לבד ולא הפסיקה לבכות.יש שלי איפה אתה מה אעשה בלעדיך איך עזבת אותי יש איך אחייה?בלילות היתה קוראת לו בחלומה בוא אלי יש בוא ויש היה בא מלטף לה את הראש ואומר אני כאן עוד שלי אני כאן .גברת עוד היתה ממלמלת יש יש שלי יש יקר.......
    בבוקר כשהיתה מתעוררת היתה מוחה דמעה מחיכת לעצמה ועושה את העבודה שיש היה עושה.מאכילה את החיות משקה את הירקות והם היו נענים לה.מטילים ביצים מניבים חלב וגם ירקות ופירות לא חסרו לה.בלילות היתה מדברת עם יש ומספרת לו מה עשתה וכמה יש לה.היתה מספרת לו כמה היא מאושרת ממה שיש לה וגם לאחרים היתה מחלקת. ככה היתה מודה גברת עוד ליש בעלה.
    ימים חלפו וגברת עוד התחזקה צברה עוד ועוד נכסים והפכה להיות מבוקשת מאוד
    מחזרים רבים צבאו על דלתה כולם רצו את מה שיש לגברת עוד ובתמורה הבטיחו לה עולם ומלאו.רק שתתרצה.
    גברת עוד נשארה נאמנה ליש שלה ולא רצתה אף אחד במקומו.בלילות היתה פונה אליו ושואלת מה לעשות יש שלי כולם רוצים אותי ואומרים לי עוד ועוד ואני רוצה רק אותך יש. יש היה עונה לה ואומר עשי כרצונך עוד שלי עשי מה שטוב לך רק זכרי תמיד יש לך אותי יש לך אותי.
    יום אחד נשמעה דפיקה בדלת עוד פתחה ומולה עמד איש עייף . והאיש אמר מותש אני מהדרך האם אוכל בבקשה לקבל משהו לאכול?הכניסה עוד את ההלך הביתה נתנה לו לאכול ולשתות הציע לו מיטה והזמינה אותו להשאר ללון.בבוקר כשקם ושתה מהתה שעשתה לו שאלה אותו מי אתה?הסתכל עליה ההלך ואמר אני די והותר או מספיק ודי או תודה רבה אני יש ויש.מחפש אני מקום לחנות לעצור לנוח.
    הסתכלה עליו גברת עוד ודמעה גדולה זלגה מעינה.הגעת הביתה אמרה הסתובבת די והותר חיפשת מספיק ודי תודה לאל ששלח אותך אלי לידי תוכל להיות יש ויש ואני אהיה לך עוד ועוד.מאז הם חיים ביחד בחסד ורוך וחמלה.

    פוסטים אחרונים

    אמא

    2 תגובות   יום שלישי, 10/7/07, 08:35

    אמא

      כשישבתי במעגל והגיע תורי עניתי על השאלה מי את  אני אמא.תמיד אמרתי אני אמא.זה היה לפני אני אני או אני בן אדם או או אני אשה או אסתי .אמא אני אמא אמרתי. אמא של רותם ונטע .אמא גדולה אמא טובה אמא אמא כמו שצריך. יודעת לתת ובזמן יודעת מה להגיד שמכילה ומאכילה.אמא אידיאלית מכבסתאמא אדיאלית לא כועסתאמא אידיאלית מבינה אמא אידיאלית חכמהאמא אידיאלית מפרגנתאמא אידיאלית ויועצתככה הייתי אמא מושלמת .ופתאום בלי הזהרה הפכתי להיות אמא אטומה שלא מבינה. חושבת רק על עצמה לא קשובה ולא רגישה .אמא בלי אדמה.אני התקוממתי ואמרתי לא זאת לא אני . אני האמא הכי טובה ואמרו לי לאאת טועה.את לא אמא ולא אדמה את אכזבה אולי פעם היית אבל עכשיו את בושה וכלימה את בכלל לא אמא את הילדה.אני בכיתי נורא רציתי לצרוח תסלחו לי בבקשה אני אשתפר אהיה אמא נפלאה.פתאום התבררה לי התמונה אני משתנהלא נמצאת מתחת לשום הגדרה לפעמים אני טובה לפעמים קצת רעה אני בטוח לא אטומה אני פשוט משתנה.אני אמא נפלאה לפעמים אני לא זמינה.למי שבא לכעוס עלי אני מרשה.אני גם טועה מה לעשות אני בתוך מסע.בפעם הבאה כשאני אשב בתוך המעגל על השאלה מי את אענה אני אמא ולא אהיה טועה.
    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        10/7/07 09:18:

      אהבתי.

      כוכב..

       

        10/7/07 08:42:

      את אמא טובה, גם כאשר את לא זמינה.

      גם כאשר את במסע. גם כאשר את עסוקה.

      את אמא, אמא טובה.

      אבל כשאת יושבת במעגל את לא רק אמא, את גם בן אדם וגם אשה.

      ויש לך את השאיפות שלך, החלומות שלך, האהבות שלך. גם לאמא מותר.....

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      אסתריק
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין