0

Why can't we all just get along

191 תגובות   יום רביעי, 3/12/08, 18:09

 

בעוד אני כותב את הפוסט הזה אני נזכר כמה הייתי עצבני אתמול. היום אני רגוע יותר אבל אני מרגיש שאני על חבל דק  במיוחד. אתם יודעים מה לפי איך שעניתי לטלפון שזה עתה צלצל אולי באמת אני לא ממש רגוע. כשהוא צלצל ראיתי שהמספר מוכר לי אז עניתי בחוסר סבלנות :"שאני עוד עסוק" והוא ענה לי בקול רך "לא ידעתי שאתה עסוק, זה פעם ראשונה שאני מתקשר" ואז הגיע תורי לבקש סליחה. אז סליחה שאני עצבני אבל לא נראה לי שאני יודע מהי ההגדרה המדויקת של חברות או ידידות או שפשוט אני ושאר העולם לא נמצאים על אותו דף בערך "חברות" או ידידות" – במילון !

לכל אחד יש את ההגדרה שלו, ככל הנראה. ונראה לי שחשוב להסביר שיש כל מיני חברויות : חברויות בעלות אינטנסיביות שונה, חברות על בסיסים שונים של מכנה משותף, קולגות, חברים לקפה דה מרקר, ידידות, מכרים ועוד ועוד. לכל חברות יש את הגוון שלה, את העוצמה שלה, את מידת התלות שלה, את מידת הנוחיות שלה ואפילו קורטוב של אינטרס אני אוהב את קפה דה מרקר ולאחרונה הכרתי הרבה מאוד חברים חדשים בקפה. הפוסט הזה לא מדבר אל כל החברים שלי כאן וחשוב לי להבהיר שהוא נוגע רק לכמה מן החברים. אני בטוח שמי שאני מדבר עליו ידע זאת היטב. מה שאני רוצה להגיד זה שיש  

לקחת דברים בפרופורציה !!!!!!!! 

אתמול למשל, מישהי כתבה איזה פוסט "אני עוזבת את האתר, שלום לכם ולהתראות עד הודעה חדשה" – נכנסתי כתבתי לה "אחות, זה הפוסט הכי יפה שכתבו היום", בחזרה קיבלתי תגובה עוינת שבה היא אומרת לי שהיא נעלבה מן הציניות שלי והורידה את התגובה. אלוהיי האינטרנט – לאן הגענו ?? איפה הפרופורציות כשמנסים לפרגן ? אני אוהב לכתוב פוסטים, אני אוהב את הקשר פה עם חברים, אני אוהב לצחוק ולהצחיק, להיות קצת ציני ונוקב, לשפוך את הלב – אבל אני יודע שמדובר בפלטפורמה אינטרנטית וכי יש לקחת דברים ביתר קלות. 

אך יש כאן אי אילו אנשים שמוצאים לי את הכיף ובמקום ליהנות את אני צריך גם להדוף אנשים כפייתיים. כאלה שאם אני לא עונה באותו הרגע להודעה שלהם או לפוסט שלהם, או אם אני לא מככב אותם באותה שנייה שפרסמו את הפוסט או חלילה הייתי בפגישה ולא עניתי לטלפון כשהם התקשרו – אז אני צריך להתמודד עם פאקינג אמוציות שאינן פרופורציונאליות בעליל. אני אדם עובד, יש לי דברים על הראש וגם אם נראה לכם שאני באתר כי האיש הירוק שלי מהבהב אין זה אומר שאני בהכרח נוכח באתר. ייתכן מאוד והשארתי את האתר פתוח והמשכתי במטלות יומי ויש לא מעט כאלה בחברת קידום אתרים אלקטרו. 

Ground Control To Major Tom 

זה מכבר השתחררתי מכבליו של קשר ארוך ואבן גדולה נגולה מעל ליבי, אז איך זה קורה שאני מוצא עצמי נגרר ליחסים תובעניים, כפייתיים וכובלים בעולם הווירטואלי. אם זה היה חבר אחד, לא הייתי טורח לפתוח את המחשב עכשיו על מנת לכתוב, אבל זה הפך לתופעה סדרתית. אז חברים יקרים, קחו את החיים בסבבה קל וחומר את האתר הזה. אם אתם לא יכולים לקחת אותו בסבבה קחו כדור, תנו ספייס ותרפו עם הקונטרול !   

דרג את התוכן: