כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    Gra-via

    הנסיך צ\'רלס – על המשבר

    0 תגובות   יום חמישי, 4/12/08, 18:46



    מתוך דבריו של הנסיך צ'רלס, בנוגע למשבר הכלכלי העולמי:



    … המגמה הטבעית לצרוך אופיינית לאנושות. אם לא נגביל אותה, נתרוצץ אחוזי בהלה בחיפוש אחר הסיפוק הפשוט של הרצונות שלנו. הרצונות גדלים בהתאם לכמות הצריכה שגדלה, אף על פי שהסיפוק שאנו מקבלים מכך מועט.



    הרבה אנשים מודים היום בחוסר הסיפוק העמוק שלהם. זה מזכיר לי התבטאות נבונה של רוברט קנדי על התוצר הלאומי, שנאמרה לפני 40 שנה: "התוצר הלאומי", אמר קנדי, "מגדיר הכול, חוץ ממה שהופך את החיים לשווים באמת.



    … אנשים רבים אפילו לא מבינים, שאיבדו משהו יקר ערך - את החוש האינטואיטיבי לחיבור הדדי עם הטבע.



    … אני חושב, כי הבעיות הנוכחיות שלנו אינן עוד משבר אקולוגי או פיננסי, הן נובעות ממשבר בסיסי בתודעה שלנו.



    … שלילת היחסים הטבעיים שלנו עם הטבע גוררת אחריה ניתוק מסוכן. כאשר אנו שוללים את "חוקי הדקדוק" ההרמוניים של הבלתי נראה, אנו יוצרים רעש צורם ולא הרמוני.


    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      gra_via
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין