בלוג קוו וואדיס שקל רבות אם לאפשר לקורע ברך להעלות את הפוסט הזה. מה עוד שהוא כתוב בשפה כמעט עילגת. הטענה של קורע ברך, כי בבוקים עסקינן, נראתה לקוו ואדיס, כטענה הגיונית. לכן, איפשר הבלוג לקורע ברך,להעלות פוסט כתוב רע.
למראה הטירוף שאחז בעם לקראת הגמר הגדול ואחרי קריאה של מאות פוסטים איומים של אנשים חסרי תרבות ובינה, ביניהם פוסטים שנבחרו בבחירת העורך, החליט בלוג קוו ואדיס לאפשר, בכל זאת, לקורע ברך לפרסם את פוסטו.
קוו ואדיס הבהיר לקורע ברך שישנם כל הסיכויים שהוא יאבד את מוניטינו ואת חבריו. ששוב הוא יוגדר כטיפוס זועם, אלים, ערס ירושלמי בוק.
קורע ברך הודיע, כי הוא מבין ומקבל עליו את הסיכונים.
בלוג קוו וואדיס טען בפני קורע ברך, כי אי אפשר להכליל. קורע ברך, הסכים, אחרי לחץ מתון, לציין בראשית דבריו הקשים, שאם יש יותר מ50 אחוז אפשר כבר להכליל.
בלוג קוו ואדיס אמר, זבש"ו. אם בא לקורע ברך להתאבד, אז זה לא הבעיה שלו.
יש לי חבר באתר. הוא מכונה הכוזרי. הוא שייך לגיל שלי. גיל שיש עליו חוקים ברורים. כמו למשל, להיות חכם ולא לחלום על נשים צעירות ויפות. מה פתאום. בגיל הזה מי שחולם על צעירות הוא חרא של טיפוס, אשמאי זקן.
מוחו הקודח של הכוזרי מעלה כל מיני פוסטים סאטיריים. יש כאלה שאוהבים אותו. אני מאלה.
מה שהדליק אותי היו התגובות לפוסט האחרון שלו. שם הוא חולם, לא על פאקינג נעמי, אלא דווקא על בר רפאלי. היו אידיוטים שהגיבו בפיחס נוראי. אידיוטים עוד יותר גדולים אפילו זרקו בו כוכבים אדומים, שהם, כידוע, תחליף לכדור בראש.
היות והטירוף שהעלה החלום הזה אצל כל מיני אידיוטים ועוד כמה דברים שקורים בעם שלי, כמו הטירוף שאחז בעמי בעניין האח הגדול, היות וכבר נמאס לי לגמרי, לגמרי, הגעתי למסקה הבאה:
העם שלי מטומטם.
ברגע שהטמטום עובר את ה-50 אחוז בעם, אני יכול להכליל.
העם שלי מטומטם. לא אני. בטח שלא אני. אני לא מטומטם. למה אני לא מטומטם? כי אני אומר את זה ראשון. כי אני זה שאומר על העם שלי, מטומטם. העם לא יכול להגיד עלי שאני מטומטם. אם העם שלי יגיד עלי שאני מטומטם אני בצרות צרורות. אז תהיה חובת ההוכחה עלי.
וזו אחת השיטות המטומטמות שבה משתמש העם שלי בבואו לציין את טמטומו של העם. לא האומר הוא מטומטם, לא. חס וחלילה.
למה העם שלי מטומטם? ובכלל למה מי אני שאניגיד על עם הספר מטומטם? אז אניגיד לכם למה הוא מטומטם.
וזה רק על קצה המזלג. יש עוד הרבה סיבות. אבל תקצר היריעה.
העם שלי לא למד לדעת מה זאת דמוקרטיה. הוא עדיין בוחר את אותם אידיוטים שהרסו לו את החיים.
העם המטומטם שלי לא למד מה זה חופש הדיבור. מה זה טלוויזיה חופשית. מה זה עיתונות חופשית. העם שלי הוא מאלה ששורפים ספרים.
בעם המטומטם שלי יש שאיפה נסתרת למלך כל יכול. ושיהיה בן דוד. הוא כל כך מטומטם שהוא לא מבין את האסון במחשבה הזאת.
העם שלי לא למד להפעיל שלט. הדבר הפשוט הזה עם הכפתורים שכל ילד יודע להפעיל.
העם שלי כל כך מטומטם עד שמשעמם לו. אין לו שום עיסוק אחר בחיים, מאשר לשבת מול הטלוויזיה ולירוק עליה קליפות של גרעינים. מרוב שמשעמם לו הוא הפך להיות למחרחר ריב. כל אבן, כל ציץ וכל פרח, כל דרדר וכל בובליל מעלים אצלו את הפיוזים והוא יוצא למלחמה מטופשת אחת אחרי השנייה.
עמי כל כך מטומטם שלא איכפת לו בכלל אם הוא משאיר אחרי כל ריב אידיוטי אדמה חרוכה.
העם שלי נולד זקן. הוא סובל מאותה מחלה איומה שבגיל 8 הילד כבר זקן בן 80 . איש זקן אמור להיות חכם בגלל שנות היסטוריה שצבר. אבל עמי המטומטם כבר זקן מגיל 8. בגיל 8 אי אפשר לצבור כלום.
העם שלי לא יודע לקרוא עיתונים. כותרת עלובה בעיתון מסוגלת לקבוע אצלו עמדות. כי לעם שלי אין, אין ואין דעה על כלום. הוא מחויב לכותרת עיתון שתנסח לו מה תהיה דעתו.
העם שלי כל כך מטומטם שאין לו מושג בעברית. אין לו מושג מה זאת שפה. הוא ממשיך לדרוש שפה שתהיה מבחן אינטליגנציה. אין לו תרבות קריאה, אין לו תרבות של כלום. רק בשנים האחרונות הוא למד מה שכל העולם כבר הספיק לשכוח, שהדרך הכי קצרה להגיע לקופה זה לעמוד בתור. או ממה!!!
העם שלי כל כך מטומטם, שנדמה לו שהאח הגדול הוא סמפטום של תרבות. הוא כל כך אידיוט שלא רוצה ללמוד מה זאת טלוויזיה. אפילו פרופסורים לתקשורת, אין להם מושג מה זאת טלוויזיה. הם כותבים שטויות ומלמדים שטויות. בצורה הכי מטומטמת שאפשרית. מפיהם זה נשמע הרבה יותר טוב, הטמטום. בעבור קומץ שקלים, יתחרעו על האח הגדול, ויביעו את חששם המטומטם מהתדרדרותו המוסרית של העם. הפרופסורים האלה יודעים מה הם עושים. מובטח להם הזיון ממעריצות שמחפשות את חכמת ההתחרעות.
העם שלי כל כך מטומטם, שהוא לא יודע שהוא מטומטם. הוא עם שחצן שכותרות בעיתונים נפחו אותו בג'יניוס היהודי. נפחו אותו במידע מסולף על יכולתו בהייטק. נפחו אותו ביכולתו האינטלקטואלית.
הכי גרועים בטמטוטם הם אותה שכבה מטומטמת לגמרי שקובעת וקבעה מי אידיוט ומי חכם. הקביעות שלהם מתבססות על טמטום יסודי.
למשל, השמאלנים נורא חכמים. הליכודניקים אידיוטים לגמרי. חובבי האח הגדול אידיוטים, שוללי האח הגדול נהדרים ושווים זיון.
או למשל, גבר בשל, שבוחר צעירות לבלות איתן הוא לא רק חרא של טיפוס, אלא מטומטם עם זין קטן שמפיץ רעל על סביבתו. אחת דינו קשירה בביציו והוא תלוי עליהם עד שתצא נשמתו.
או למשל, חובבי כדורגל הם בעלי איי קיו 0 . חובבי כדורסל הם בעלי איי קיו גבוה. הכי הכי הם חובבי הטניס. שלא לדבר על שח.
אותה שכבה המציאה שכסף לא הכל בחיים. אבל למדו יפה מאד לחיות רק עם בעלי ההמרים. ביחוד הנשים שלהם. ביחוד ביחוד הגברים הרפויים שלהם שאין להם את השכל והיכולת להתגבר על משבר גיל ה-50 ועל גירושיהם מהבית.
העם המטומטם שלי הוא עם מאמין. אחרי עשרות שנים של שטיפת מוח, גדולה יותר ממה שעשה סטלין, הוא מאמין בכל טוטם מצורע בכל רב מדובלל זקן. הוא שופך סוכר, או מלח על מפתנים, תוקע סיכות בבובות מקש וקורא לזה, אוטנטיות מגזרית. הוא מאמין בשמאנים אינדינים וגורו הודי, יותר מבניהם יוצאי חלציהם.
העם שלי כל כך מטומטם שהוא לא יכול לייצר מורים שיהיו פחות ממטומטמים. המורים כל כך מטומטמים שגאים שאין להם מושג במחשבים, שהתלמידים שלהם יודעים מתימטיקה יותר מהם, שגאים שהם מצטיינים במחשבת ישראל, שאומרים בטמטום יסודי, שהכי חשוב זה שהילד ילמד להיות יהודי טוב.
הטמטום של העם שלי עולה לי בבריאות. למרות הכל ועל פי כן, גם אני מטומטם. אני הרי שייך לעם הזה.
אני לפחות מתבייש להיות מטומטם. אני לפחות חושב שזה מסוכן לחיי להיות מטומטם.
אני לפחות חושב, שהעמים שסביבי, שעמי המטומטם חושב שהם מטומטמים, כבר לא מטומטמים. אני חושב שלא נראה יותר נעליים זרוקות בדיונות.
זהו. תקצר היריעה. ונסיים בקלישאה הכי מטומטמת שאפשר לעלות על הדעת, שהמציא העם שלי. צריך להחליף את העם.
|
Shimon Rosenberg
בתגובה על ויקי שירן, החופר הסדרתי ויש גם פנתרים שחורים.
תגובות (38)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
מה שנכון נכון, כוווווולנו מטומטמים. אמהמה, לפחות לא משעמם פה.
אתה בחור טוב אתה, ביג סן.
לה.
עמים אחרים מטומטמים פחות.
סליחה העם אינו מטומטם
כאמור גם איש חכם עושה מעשים טפשיים
כמו שגם איש טיפש יעשה מעשים חכמים
לפיכך,
אין עם חכם או טיפש (מטומטם)
יש מעשים מטומטמים של עם חכם
אולי?
מסקנה הגיונית. הבעיה היחידה היא ששאר העמים מטומטמים לא פחות.
אנו מתקדמים לקראת עידן של הנדסה גנטית. מניח שנוכל להנדס אנושות חדשה, שתחליף את כולנו.
העיסוק האובססיבי בעיתונות וובטלוויזיה מסוכן.
יותר מאוחר מאשר אף פעם לא.
אחלה עם.
למה להחליף?
תודה צביקס
אתה כל כך כועס ?!
אולי לא הבנת נכון אנשים מסויימים?
אולי זה רק הומור (מטומטם) שלהם ?
יחד עם זאת אנחנו חלק מהעם ובאופן
אוטומטי הטימטום מתחלק בין כולם
ומאחר ואנחנו עם קטן וכולם מכירים
את כולם, אז גם פקינג תוכנית טלויזיה
שיושב בה אדם ומקלל ומדבר עברית עילגת
יכולה להכעיס חצי עם ואותו חצי עם כועס
שאדם כזה עוד יקבל פרס.
וחצי עם, הטלויזיה זה הבילוי שלו.
לא בגלל שהוא פקינג מטומטם אלא בגלל
שזה מה שהוא יכול להרשות לעצמו.
ואם העם שבקושי יכול להרשות לעצמו לצפות
בטלויזיה משלם אגרה והוט ויס ודוניה
הוא פקינג מבקש תוכנית בידור ברמה נאותה
מאוד מקווה שלא הכעסתי אותך. תודה
בוקר טוב אליהו........סליחה,עכשיו נפל האסימון?
מסכימה איתך ב100% צריך להחליף את העם הזה.
באיזה מקום יש תחלופה של עמים טובים יותר?
העם לא מטומטם וגם לא אנחנו,
צריך להתחיל מ0 ונראה...חח
בפאראפרזה על דברי המ"כ מהטירונות
"מטומטם אידיוט 45 שניות הקפת את המחנה"
וברצינות
אתה נדבק באוירה הכללית תרצה או לא תרצה
ויש אוירה של טמטום מוחלט..
אהבתי מאוד
*
כן ככה.
אני קיטנת אמונה
מה לעשות ?מאמינה רק במה שאני רואה.
ובכל זאת
מאחר והחיים בעמק הבכא עולים הרבה כסף
אני כבר הרבה זמן שוקלת להפסיק להתפנק
ולעסוק גם בדברים שאני לא מאמינה בהם
כי ......שם נמצא הכסף:)
אימורטליטי נשמע גדוללללל
אפשר עוד פרטים????פליז,,,,,,,,,,
ועוד דבר לא מקנאה בך בימים טרופים אלה של פסטיגלי הזמר.
בחיפה מתקיים כל השבוע פסטיגל. דא עקא שעיריית חיפה מארחת אותו במקום שהכי משתלם לה. בבנין ששייך לה. דא עקא שהאולם מצוי בצומת תחבורה ראשי ובין בנייני מגורים. אחת השכנות מספרת שנכנסים לה לחניון כל היום עם מכוניות שאינן מוכרות לה. תשרפי צמיגים אמרתי לה. לכי לעיריה ותפוצצי למישהו את המשרד על אי ההתחשבות בזכויות האזרחיות שלך...
הפקקים בזמן קיום ההצגות הם פשוט בלתי נסבלים וככה עינוי יומייומי 3 הצגות ביום. וככה שבוע שלם...תאונה אחת עם פצועים כבר קרתה. ואף מחאה לא נשמעת באויר, אפילו לא בדל....
אלו שאתה קורא להם העם עושים משהו? לא!!! וזה לא בגלל שהם מטומטמים, זה בגלל שאין לנו כוח להלחם יותר. כשנלחמים מלחמת הישרדות יומיומית על הלחם, אין כבר כוח יותר להלחם על החמאה.
אתה הבנת את זה, סידי? העם לא מטומטם, העם שחוק ועייף. העם צריך למצוא בתוכו גדלות נפש בכדי לשרוד איכשהוא את היומיום המתיש והבלתי צפוי מראש.
חחח...מאיפה יש להם אנרגיה? ממנהל הבנק שלהם שנושף להם בעורף, תביאו אנרגיה לממן לי את הטנטרה החודשית שלי במלון דניאל בהרצליה, אחרת סוגר הברז, סוגר לכם.
אז מנסים. את לא היית מנסה אם היו מבטיחים לך נעורי נצח ואושר סטייל אלכסנדר המאושר כל היום? אני כן.
ויש לי בתמורה טרנד חדש. אימורטליטי, קיים כבר, אני יודעת. אבל תחשבי כמה חוכמה יש בזה. במקום לכתוב פוסטים זועמים, להתעצבן כמו הקורע...את יודעת שתחיי לנצח, ואז כלום לא בוער.
מוות? מיגרנו אותו. אין חיה כזאת.
מי לאימורטליטי, אליי. זה יעלה לכם גרושים ותאמינו לי שלי זה עלה יותר. וחוץ מזה מה זה כסף לעומת הזכיה בחיי נצח.
לא ככה? כן ככה.
יש לי כתפיים רחבות לקבל כל עצבים.
זה נהיה טרנדי לפוצץ את העם.
ההבדל ביני לבין מפוצצי העם האחרים, שאני לוקח אחריות.
כי גם אני מטומטם. בטח יחליפו גם אותי.
כשאני אומרת שאתה כועס, אתה כועס, כן? אל תתווכח איתי.
ס'תכל על התגובות פה. זה הכל.
מפוסט אחר שקראתי היום. הוא קבל שם על התת תרבות, באופן כולל. יותר מזה לא רוצה לחשוף [תקבל בפרטי אם תחפץ] בכל מקרה הרבה הסכימו איתו. איך נשים מסכימות? במקום לכתוב אתה צודק, הן כותבות אתה חכם ואתה צודק. וואט דה פאק איז הקשר אם הוא חכם או לא? מה זה ההערצה העיוורת הזאת לדברי הגבר??
אותו דבר אצלך.
אני עצבנית היום. אז כל השדים יוצאים לי החוצה. ודפקא אצלך.
הוא שאמרתי. להחליף את הכדור. הכי טוב.
ע'.
העם לא רק מטומטמם, הוא גם צדקן עד כדי מיאוס,
אבל זה העם שלנו, ואין לי עיניין להחליף,
"לחיי העם הזה, העם הזה, העם הזה,
וכמה טוב שהוא כזה"(????????!!!!!!!!!!!)
אני לא כועס.
כולם מטומטמים?
צריך להחליף את העם [מתבקש]
צריך להחליף את הרצפה
אולי צריך להחליף את הכדור בכלל
למה אתה כל כך כועס?
אתה רואה?
כבר איבדתי מוניטין אצל "המספרית" שמעליך.
המורה אלומה מוכרת מספרים.
לא מה שאתה חושב ולא כאלה שמקבלים עליהם
פרס נובל.
היא מוכרת נומרולוגיה=תורת המספרים.
תודה.
העדינות שלי לא משתלמת.
חס ושלום
אנחנו לא יורה ביונים שמוליכים את התוצאות של הנומרולוגיה שלך
לנצרכים שלך.
כידוע נומרולוגיה זה המדע החדש של העולם החדש והאמיץ.
ואת מורה בישראל.
אגב, אנחנו בהחלט לא בוחלים לשלוח ידיים לעולם תחתון הנשי.
"ששוב הוא יוגדר כטיפוס זועם, אלים, ערס ירושלמי בוק."
הפעם ניפקת פוסט מן העצובים שבחבורה
סיבה להזיל דמעה.
מילא הרבנים מדובללי הזקן
רק מלהתבונן בעיתונות המקומית בימי שישי,
בעמודים גדושי הרוחניות
אתה מקבל פריחה.
כל מי שיש לו יד ורגל מציע חוויה,
שתמלא אותך אור ואנרגיות חדשות-אינדיאנית,טנטרית,שמאנית
כולם מבטיחים לך חיים קסומים
רק תשלשל לכיסם את הסכומים המבוקשים.
מאיפה יש להם כל כך הרבה אנרגיה לספק???
זה ממש לא בסדר שהם לא מסייעים למדינה
להתגבר על המחסור,
היינו מזמן נפטרים מהתלות שלנו במדינות עשירות בנפט..
קראת לזה טמטום ,
היית עדין.******
צודק, בחיי. עם מטומטם שמייצר רק מורים מטומטמים שלא יודעים להשתמש במחשב.
אני , מורה מטומטמת, שולחת לך את דבריי אלה באמצעות יונת דואר, מוצר מטומטם שמגדל מגזר אחר מטומטם, מגזר החקלאים, ולא בטוחה בכלל שההודעה תגיע אליך, כי המגזר המטומטם שקורא לעצמו עולם תחתון, יורה בכל דבר שזז.
הם יורים גם ביונים.
אלומה
חס ושלום.
לא יהיה אחרון.
מול ההיינלין שלך יש לי
את חכמינו זכרונם לברכה.
קול המון כקול שדי.
קרועה עליך יה קורע
_________________________
אבל אותי אתה לא רוצה להחליף נכון?
אם דמוקרטיה עסקינן...
אז, הרי לך:
"הדמוקרטיה מבוססת על ההנחה שמיליון
בני-אדם חכמים יותר מאדם אחד...
רגע...
תחזרו בבקשה! החמצתי משהו..."
(מתוך: די זמן לאהבה, ר. היינלין)
.
ועוד הגיג נפלא, מתוך אותו ספר:
"האם נרשם בהיסטוריה מקרה אחד
בו הצדק היה עם הרוב?"
.
אגב, אני מתכוון להריץ את בובליל לראשות
הממשלה!!!
אם כבר, אז כבר. ללכת עד הסוף!!!
אני לא מרוצה גם ממני.
אני יכול לעזור לך בעוד כמה המצאות גאוניות של עמי שלי
שיערערו את הקביעה שעמי שלי מטומטם.
למשל, הוראות קבע לבנק.
למשל, בדיחה בלי פאנץ ליין ולחשוב שזו קלאסה
(הבורגנים).
למשל, דודו טופז
למשל, החומוס והפאלאפל.
למשל, לא אני אשם.
יש עוד ועוד.
אני אמרתי קודם.
תסלח לי אבל אני הייתי לפניך.
אני הראשון.
תוחיחחחח...
קראתי בעיון את הפוסט, ואני לא בטוח שהבנתי,
תגיד, יכול להיות שאתה לא מרוצה מן העם היושב בציון?
איך אתה יכול להגיד "מטומטם" על העם שהמציא את החצצית?
אני בעד להחליף את העם. ממש בעד.
אבל יש לי בעייה קטנה: איפה יש מחסן של עמים שהאפסנאי יחליף לנו את העם-בלאי שלנו?
חוץ מזה עוד הערה: אתה לא הראשון שאומר שהעם מטומטם.
אז מה זה עושה לתיאוריה שלך על הטמטום?