נס של חנוכה-ריפוי בהתחברות מחדש

2 תגובות   יום רביעי, 24/12/08, 02:29

לכל החברים,

חג החנוכה הגיע   ונס גדול היה פה 

אני מאד מתרגשת לספר לכם על מטופל שלי בן 80 + שעבר שבץ מוחין  וזה 3 שנים  הוא משותק על כיסא גלגלים, כאשר בשנה האחרונה הפסיק לדבר להגיב, לצחוק או לבכות,לחלוטין. משאלת הלב של המשפחה שידבר מחדש.

ילדיו מטפלים בו במסירות רבה בביתו, והנה לאחר שני טיפולים של "ריפוי בהתחברות מחדש," הבן-אדם בכה לראשונה אחרי שנה.

 סיימתי טיפול שלישי, וכחודש לאחר הטיפול בדקתי אם קיימים שינויים נוספים ומסתבר שבניו מדווחים על הגמשה באזור המפרקים של הרגלים,החלטתי להמשיך בטיפול רביעי לחיזוק  והנה אחרי טיפול זה מדווחים לי שהוא הוציא כמה מילות ברכה בקידוש של יום שישי. כמו כן מדווחים הבנים על מבט יותר צלול.

לא מופלא??????

 

יתכן והוא חס וחלילה ימות מחר, אבל עצם  זה השתפר מצבו אפילו במעט  האין זה נפלא?

ואם הוא ימות רגוע יותר ,כשחל ריפו כלשהו בגופו, האין זה עדיף??

אני אשמח אם התדר ימשיך לפעול והבן אדם יבריא לגמרי, אולי אף אעשה לו טיפול נוסף עוד כמה זמן, ברם אולם לפעמים יש קרמה , לפעמים שעתו של האדם הגיע בבחירתו ובבחירת היקום , לפחות שזה יקרה בצורה יותר אוהבת .

 

חנוכה שמח לכולם ומלא אור  וניסים

 

 

דרג את התוכן: