כל אחד בודאי מכיר את התחושה, שיש משהו בעבר שלו שהוא היה שמח למחוק. אני לא מדבר על שלדים בארון, אני מדבר על רגעים מביכים / משפילים / מבישים , שבמבט לאחור האדם מתקשה להבין כיצד הוא נטל בהם חלק.
מבחינת ג'ורג' לוקאס, הרגע הנורא הזה הוא ספיישל החגים המיוחד, שהכין לרשת CBS ב-1978 , תחת הכותרת THE STAR WARS HOLIDAY SPECIAL. אבל איך משמרים את המעריצים בהמתנה שבין הסרט הראשון לשני? ואיך חולבים עוד קצת את פרת המזומנים ?
התשובה- ספיישל מיוחד לעונת החגים האמריקנית, שישודר בטלויזיה . המטרה והתקווה: הספיישל יצטרף לסדרת הספיישלים הקלאסית לחגים של סנופי וצ'ארלי בראון, איי לאב לוסי, החבובות וכמובן השידור השנתי הקלאסי של "איזה חיים נפלאים".
אבל התוצאה, הויה, התוצאה הייתה מביכה . מביכה מאוד. מביכה ברמות קשות.
די אם נזכיר שהספיישל שודר בשבעה עשר בנובמבר 1978 ומאז לא שודר לעולם ( ! ) . מעריצים אדוקים מחזיקים עותקים שלו ב-VHS, אבל לוקאס סירב בעקשנות להוציא את המוצר המטופש להחריד הזה בגירסת וידאו או די וי די למכירה.
ולא במקרה. כיוון שאני הייתי בן שנה כשהספיישל שודר, אני נאלץ להסתפק בקטעים המעטים שהועלו ליוטיוב. התוצאה היא ללא ספק נוראית.
משפחתו של צ'ובאקה חוגגת את החג הנקרא LIFE DAY ( כמובן ברמיזה עבה לכריסמס דיי ), באמצעות ארוחה משפחתית, שירים וריקודים. אפילו הריסון פורד, מארק המיל וקארי פישר קפצו לביקור מלווה בשירים וריקודים.
זה כל כך גרוע , אבל גם כל כך מצחיק.
הנה
מגזין VANITY FAIR מעניק לספיישל הכושל טיפול מקיף ומשעשע במיוחד
http://www.vanityfair.com/magazine/2008/12/star_wars_special200812
חג שמח ו - HAPPY LIFE DAY
|
zsxmiki
בתגובה על דוכובני: "קליפורניקיישן אינה סדרה על סקס"
תגובות (1)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אתה לא חייב להסתפק בקטעים מועטים ביו-טיוב, אתה יכול להוריד את זה במלואו כאן.
(עם תוכנת טורנט).