אודי פוזיס לא מבין מה קורה עם לונדון את קירשנבאום

0 תגובות   יום שלישי, 6/1/09, 10:34

אני רוצה שוב לעשות קצת אתנתחא ולתת גם לי וגם לכם קצת מנוחה ובריחה אם תרצו מהמלחמה שמתרחשת עלינו לרעה, גם בגלל שמאוד קשה לדעת מה באמת קורה שם, ואיך באמת מתקדמים הדברים בערוצים המדיניים, וגם בגלל שצריך קצת אויר.

 

ואיפה אנשים מחפשים אויר, או בחוץ, או בטלויזיה, סרטים, ספרים וכל דבר אחר שקצת אולי מסיח (אבל לא באמת) את דעתנו ממה שקורה בדרום בכל רגע ורגע.

 

למרות שהאסקפיזם שלי אינו מושלם, אני מודה, כי אני בעצם רוצה לדבר על תוכנית אקטואליה, אבל תוכנית אקטואליה שיש לה גם תכנים נוספים מעבר לאקטואליה, ובעיקר מגישים שלמרות גילם המבוגר הם משב רוח רענן במחוזותינו.

 

משנודע על על כך שערוץ 10 שוקלים לוותר על התוכנית בגלל ששני החבר'ה לא הסכימו, ובצדק, לקצץ בשכרם, כתבתי כאן את דעתי על התוכנית, על המגישים ועל כך שכדאי לקברניטי ערוץ 10 לעשות חושבים כי ברגע שהם משחררים אותם מישהו אחר חוטף אותם.

 

לשימחתי הם התעשתו על עצמם והגיעו איתם להסכם. יפה.

 

ואני כולי שמח וטוב לבב הדלקתי אתמול את הטלויזיה בשעה 7:00 בערב כדי להתרווח מול השנינות שלהם, כשנתקלתי בפרצופו של רפי רשף. ממש לא הבנתי מה קורה כאן, מה עושה רפי רשף שהמקום שלו הוא ב-5:00 אחר הצהריים, במשבצת שלי 7:00 בערב ועוד במקום לונדון את קירשנבאום? לא הבנתי וחשבתי שאולי השמחה הייתה מוקדמת והם או שהזיזו את התוכנית מבחינת השעה או שויתרו עליה לגמרי.

 

היום אני קורא ב-YNET, שערוץ 10 החליט לעשות את השינוי הזה בגלל רייטינג, הנה, שחור על גבי לבן:

 

"

 לאחר שחזרו לשדר, לונדון וקירשנבאום שוב לא ישדרו הערב, הפעם בגלל שיקולי רייטינג. העם כנראה מעדיף את רפי רשף "

 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650905,00.html

אני לא אלמד את ערוץ 10 לעשות מחקרים וסקרים, אבל אני אומר לכם בודאות, אין מצב שלרפי רשף יש יותר רייטינג מאשר ללונדון את קירשנבאום, זה לא מסתדר לי בשכל. אין לי דבר וחצי דבר נגד רפי רשף אבל ראבק, איך אפשר בכלל להשוות בין שתי התוכניות?

אני מפציר בערוץ 10, יש לכם המון זמן שידור לאקטואליה בעקבות המלחמה, אז תשימו את רפי רשף במקום אחר ותחזירו לנו את הכיף.

 

 

 

דרג את התוכן: