כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    מדינה בהמתנה - נקודות לפי השקפתי.

    מדינת ישראל מזה שנים \"מתמחה\" בפתרונות לטווח הקצר... הכאוס השורר, הן בחזית החברתית והן בחזית המדינית, לא מאפשר לנו, לכולנו, לבנות כאן חברה עם עם חזון לשנים ארוכות.
    אחרי אלפיים שנות גלות מגיעה לנו כאן מדינה שפניה לסולידריות חברתית שתהווה אור לאזרחיה ולא חושך למייסדיה.

    המדינה מחכה לסוציאל-דמוקרטיה ירוקה, כזו שכולנו נוכל להתגאות בה ולחיות בגאווה בציון ובשלום עם שכנינו.

    רק השמאל הסוציאל-דמוקרטי בישראל יכול להביא שינוי כזה... כולנו חייבים לתרום לו ודאוג לרומם אותו למען כולנו!

    http://www.newmeretz.org.il

    ארכיון

    מיסוי מקומות חניה - ראייה נכונה וארוכת טווח.

    1 תגובות   יום ראשון, 18/1/09, 12:06

    הרעיון הוא פשוט.

    בטופס 101 יתווסף סעיף אשר העובד מצהיר על מקום החנייה, במידה ויש לו מקום חניה, הנ"ל ימוסה 50% על חשבון המעסיק (כדי שיימצא לו פתרונות אחרים וגם יוריד את מקומות החניה אשר הוא מספק לעובדיו) ו50% על חשבון העובד. במידה והעובד מסיים או מתחיל את עבודתו בשעות שבהן אין תחבורה ציבורית (סעיף אשר יוכנס גם כן לטופס 101) אז הוא יהיה פטור מתשלום מס זה.  

     

    שיעור המס הוא יחושב על פי מפתח של נגישות תחבורה ציבורית אל מקום העבודה בטווח 500 מטר אופקי מהתחנה הקרובה (מרחק הליכה סביר) כאשר המקדם הוא כזה: בכל נקודה במפת ישראל יש X קווי תחבורה ציבורית (רכבת ואוטובוס) המגיעים אליה בY תדירות. מקדם המס יהיה X כפול  Y וגם כפול Z שהוא אחוז שייקבע מגובה המשכורת ברוטו. בכך גם מי שאין לו תחבורה ציבורית 500 מטר ממקום העבודה לא ישלם מס כנ"ל בכל מקרה.  

     

    מי שיהיה פטור ממס זה יהיה מי שיעבוד בביתו, מכיוון שהוא לא נוסע למקום העבודה וכך גם לא "תורם" את חלקו לפקקים ולזיהום האוויר וכמובן, מי שנוסע למקום העבודה בתחבורה הציבורית.

    בנוסף, החוק לא יחול על מוגבלי הליכה. 

     

    הרעיון גם מאפשר הטלת מיסים על אותם אנשים אשר עובדים במקומות כמו המגדלים במרכז ת"א והעברת מסים אלה לצורך שיפור התחבורה הציבורית לפריפריה. 

     

    אשמח לקרוא הערות.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/2/09 19:38:

      הכל היה טוב ויפה אם תחבורה ציבורית לאזורי התעשיה היתה מסודרת ומרושתת כראוי.

      מעטים אזורי ההייטק שהתחבורה הציבורית אליהם תדירה מספיק, מרושתת מספיק אל הערים הסובבות אותם. אני למשל עבדתי גם ברמת החי"ל, גם בבורסה ברמת גן וגם עכשיו בהרצליה פיתוח. אל אזורים אלה אין תחבורה סבירה לא ברכבת ולא באוטובוסים. בכזה מצב, על אף העובדה שאין לי רצון עז להגיע ברכב, אין ברירה אלא להגיע ברכב. 

       מה אם המכונית שלי חשמלית? גם אז תטיל מס על החניה?

       

      במקום להיות חכמולוג ולמסות הטבות, עדיף להוריד את המיסים על מכוניות היברידיות וחשמליות מלאות, ובכך לעודד שימוש בהן.  הייתי שמח לקנות את המכונית של בטרפלייס, או אחת מההיברידיות אם הן לא היו יקרות עד מאוד.

       

      פרופיל

      Eldad_He
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין