כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ניגודים

    מחשבות מפוזרות, אירועים, תחושות וחוויות שקרו, יקרו או שיכלו לקרות. ודעתי הצנועה והבלתי מחייבת, שמידי פעם סותרת את עצמה, על המקרו, המיקרו ומה שביניהם.

    פוסטים אחרונים

    מנכ"ל בכיר בסקטור הפרטי, עלאק

    3 תגובות   יום שני, 23/7/07, 01:02
    יש לי חנות קטנה של מתנות ויודייקה בלונג איילנד, ניויורק. אז ניסיתי למצוא את ההגדרה הכי קרובה לכך בעריכת הפרופיל שהתבקשתי למלא. מה רבה הייתה שמחתי שהתוצאה הפכה אותי באבחת עכבר למנכ"ל, ולא סתם, אלא בכיר, בסקטור הפרטי. ואז זה הכה בי, בבת אחת. שאולי רבים מהאנשים האלה, שפה ושם אתה נתקל בשמותיהם בעמודי החדשות, הם גם בסך הכל, כמוני. אנשים שנוסעים בבוקר לעבודה, מטופלים באשה וששה גמדים. וביום ראשון אחר הצהריים הם סוחבים אותך, ממש בלי שתבין איך זה קרה, לאיזה חוג לא ברור לקרמיקה. אלא שבניגוד אלי, הם פשוט מכונים מנכ"לים. ז"א, אני מבין שיש גם בהחלט מנכ"לים חשובים מאד, בעיקר בהתחשב בתלוש המשכורת שלהם, אבל כל חנות לתחתונים בדינזגוף היא אכן היום, כמאמר הגששים, בוטיק ה...? 
    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/7/07 08:28:
      חיוך

      מסכים מצד אחד..

       

      אבל מצד שני מנכל כולה זה " מנהל כללי" !

       

      בארגון שלי, אפילו שבעיקרון זה אני ועוד בודדי מעט, אני מנהל כללי.

      אני גם הכי בכיר...

       

      אין לי ברירה אחרת. אני "חייב" להציג את עצמי כמנכל בכיר!

      אני לא אשם

       

      אני בסדר ( תודו ! )

       

      :) 

        23/7/07 04:21:

      מסכימה מחייך

       

      המחשבה גם עלתה בראשי, למראה מספרם הרב של המנכ"לים :)

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      יוסי_גור
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין