כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    onnnline

    ארכיון

    האח הגדול VIP

    0 תגובות   יום ראשון, 22/2/09, 14:32

    האח הגדול VIP

    האח הגדול VIP – כמה זה עולה לנו? אחח... איפה הימים ההם? ערוץ 20 בהוט בחינם כל היום... לקום עם יוסי, לאכול ארוחת צהריים עם צבר בבריכה ולאכול קורנפלקס בלילה עם שפרה... והכל בחינם. יכולתי להתגאות אז שרק לנו – מנויי הוט – יש את ערוץ 20 המופלא. אבל הימים הללו הם נחלת העבר. כיום קשת רוצים להרוויח הרבה יותר כסף מהתוכנית האח הגדול VIP. לכן הם גם דורשים מהוט הרבה יותר כסף. אבל זה גם לא מספיק להם, הם כעת מוכרים ערוץ 20 כזה גם ליס בלווין. ולכן אם הוא אמרו שזה יעלה 4-5 שקלים לעונה כולה – עכשיו זה כבר קפץ ל9 ₪ גם בהוט וגם בייס. פה 2 שקלים, פה 5 שקלים ופה 10 שקלים... ככה הם מרוששים אותנו ובסוף כל בנאדם בישראל ישלם בסופו של דבר איזה 20 ₪ על האח הגדול VIP.

    שהרי יש גם את ההצבעות – כל SMS לתוכנית כמו האח הגדול VIP עולה כסף. ואיך אפשר שלא להצביע כאשר את חורץ את גורלם של סלבס חמודים שאתה בכל מקרה מעריץ? מי יפקיר את שימי תבורי לבדו? מי יוכל לעמוד בפני בכי קורע לב של מאיה בוסקילה? מי תוכל לוותר על דוגמנות חינם בווילה מאת גיא לובלצ'יק? בקיצור מכונת הSMS הולכת לעבוד חזק מאד במהלך האח הגדול VIP. האם פה לדעתכם נגמרה מטחנת הכסף? לא ולא.

    אם אתם מכורים כמוני לריאליטי – אז קשת השיקו עבורכם שירות מיוחד למכורים. במקום להיות מכור לסמים שצריך לקנות עוד ועוד מנות, כעת יש את מכורי הריאליטי. קשת היא הדילר שלנו שעכשיו מציע לנו לקבל עדכונים מיוחדים ובלעדיים מבית האח הגדול VIP. למשל כל הנושא של זהות המתמודדים. כנראה שמדובר באחד הסודות היותר שמורים במדינה. שמורים שמורים, אבל פחות או יותר כולם התפרסמו כבר. תקנו אותי אם אני טועה: מאיה בוסקילה, שרי גבעתי, עדי נוימן, גיא לובלצ'יק, שימי תבורי, כוכי מרדכי, בוקי נאה, היועץ של גאידמק ועוד איזה שניים שלושה. האמת, מה שלא ברור לי זה אם יהיו 10 משתתפים (קצת מעט) או 15 מתמודדים ואז זה ממש הופך להיות אורגיה של סלבס. בכל מקרה, קשת מציעים לגלות לנו מי יהיו המתמודדים לפני שהכל יתחיל – אבל רק בתשלום. לא מאמינים לי? כנסו לאתר מאקו ותבדקו..

    כל הנושא הזה של התשלומים ממש לא מפתיע. בעולם קפיטליסטי כמו שלנו – מה שמוכר הוא מה שיהיה על המדפים. או יותר נכון מה שמביא רייטינג – הוא שיהיה על המסכים. וזה לא משנה שום ועדת הכבלים ושום כנסת ושום חוק ושום כלום. הכסף הוא החוק. ואם אין כסף, אין מה לאכול. תוכניות הריאליטי כמו האח הגדול VIP מצליחות ויצליחו להפיק רווחים הרבה יותר גדולים מכל ז'אנר אחר בטלוויזיה. ככה זה בארה"ב וככה זה יהיה גם בארץ. ויש לי בשורה קצת מדאיגה, זה עוד הולך להחמיר. מבחינת כמות השעות שהצופים רואים ריאליטי בשבוע אנחנו כבר די קרובים למקסימום כי כל יום יש תוכנית ריאליטי, אבל מבחינת התוכן עוד נתגעגע בעתיד לתוכן "איכותי" כמו שיש בהישרדות או במירוץ למיליון... בשנתיים האחרונות לאמריקאים כבר נגמרו הנושאים לתוכניות ריאליטי חדשות – אז הם התחילו להמציא – וזה הופך יותר ויותר מחריד. ריאליטי של עקרות בית, של מתאבקים, של שחקני פורנו – ושל מה לא... בוא נגיד שהעתיד לא נראה מזהיר. האח הגדול VIP רק מראה לנו כמה מהר הז'אנר הזה משתלט עלינו עד שאפילו הסלבס בעצמם מוכנים כבר לשתף פעולה עם התופעה הזו – שהיא יותר חזקה מכל זרם אחר בתרבות של ימינו.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      bs888
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין