0
| מי שמכיר אותי, אפילו רק מעט, יודע שאני מאד אוהבת את לנרד כהן. מי שקצת מכיר את הבלוג שלי כאן בקפה בטח נתקל בכמה פוסטים שקשורים אליו (לני בהחלט מקיים את ההבטחה הארוטית לפי דעתי :) ובודאי גם לא נעלמה ממנו העובדה שבחודש נובמבר האחרון נסעתי לפגוש אותו במנצ'סטר שבאנגליה ועל הלילה המופלא שלנו יחד הרי כבר דיווחתי לכולכם http://cafe.themarker.com/view.php?t=760668
אבל היום, בדרכי הביתה מתחנת הרכבת, הקשבתי כהרגלי ל-88fm, שלדעתי היא תחנת הרדיו היחידה ששווה להקשיב לה אם מוסיקה טובה באמת נפשך חפצה, ופתאום מילאו את האוטו הצלילים היפים והרכים של השיר הנהדר "tonight will be fine", והפעם לא בביצועו של לנרנד אלא דווקא של זמר מוכשר כשד עם קול קטיפתי ואופן הגשה מיוחד במינו ששמו Teddy Thompson.
גדי ליבנה האלוף, שדרן התכנית המצוינת "ערב עירוני" (ראשון עד חמישי 18:00-19:00),השמיע את הביצוע הזה ולמרות שאני בדרך כלל מעדיפה את הביצוע המקורי לשירים, למעט כמה מקרים יוצאי דופן, כמו למשל הבצוע המעולה של Adele לשיר "to make you feel my love" של http://cafe.themarker.com/view.php?t=694697 Dylan , לא יכולתי שלא לחייג לתחנה מיד ולתחקר את גדי.
אז ככה , על קצה המזלג :
הביצוע הזה נלקח מדיסק ששמו "I'm your man" - פס קול לסרט באותו שם, שבו אומנים טובים מהשורה הראשונה עושים לאיש כבוד ומבצעים את שיריו של לנרד כהן - ביניהם Rufus Wainright המצויין שביקר לאחרונה בארץ , Nick Cave שאולי יבוא לכאן מתישהו אישאללה, U2 (שנמשיך לחלום?) Beth Orton המגניבה ועוד.
Teddy הוא בנם של Linda & Richard Thompson , זמרי Folk בריטיים שמוכרים לנו היטב משנות ה-70-80 .טדי החל להופיע איתם כבר בגיל 17 והיום חיי ועובד ב-LA . כרגע הוא במסע הופעות באנגליה , אז מי שבא לו...... (יש לי סוכנת נסיעות חבל על הזמן :)
מקווה שתהנו מהביצוע הזה ממש כמוני ואף יותר.
Sometimes I find I get to thinking of the past.
|