15 תגובות   יום חמישי, 5/3/09, 23:38


מכתב למנחם

אילו היה לי בן כמוך, ספק אם הייתי מסוגלת להיות בן אדם שליו. 

אני לא מבינה. מה זה? מי אתה מנחם בן ומדוע אתה רוצה לעצבן לי את זגוגית העין בזמן שכל שאני מעוניינת בו זה לצפות במקבץ אנשים יפים, להשתיק את מוחי החושב וליהנות מכמה רגעים של כיף טלוויזיוני, הנאה נטולת דאגות ואולי אף כמיהה לחייהם המקפצים של ה- וי איי פיאים.

בין כל מחשבותיי הבלונדיניות, התפרצת לך לפתע בסערה, מר "בן הרוטן".

פרצופך האדום, בטנך המדושנת והבעת פניך הטרחנית הכינו אותי כי אתה הולך להיות המרגיז הלאומי.

מודה, אני בחורה שמתעצבנת בקלות.חציי הפולני אחראי על נישות "הדאגה לכולם ורמיזות מובהקות לתשומת לב" (אך לעולם לא אשתמש במילים מפורשות לשם קבלתן) וחציי המצרי אחראי על טריטוריית העצבים הכה אהובה עליי.

אני פונה אליך מר מנחם היקר. גאל אותי מייסורי, או שמא עליי להיות בוטה ולומר "באמאש'ך, שתוק".

אתה אוויל במסווה של גאון, קנקן מלא במים עכורים וגרוע מזה, עיוור חברתי בעל אינטליגנציה רגשית נמוכה יותר מהביקיני הירוק של עדי נוימן, אותו אחד שאתה כל-כך אוהב.

הרי חזרת והדגשת שמטרת הגעתך לתוכנית הינה לשם "שינוי העולם" והבעת דעותיך "המבוססות" לכל המרבה במחיר (או בסבלנות שכן שוב, אתה בלתי נסבל בעליל).

הכיצד בדיוק אתה מתכוון לחולל מהפכה אם אין איש שיקשיב? הכיצד תשפיע אם אטמת במו ידיך את אוזניהם של כל הסובבים אותך? הטלת על עצמך חיי בדידות בין החבורה העליזה ובכך גזרת כי מילותיך יהיו נטולות כוח ויכולת השפעה.

אני יודעת כי אתה המודח הבא, ולכן אינני חוששת שמא אאלץ להמשיך ולהאזין להרצאותיך המלאות (כמה כבר אפשר להתלונן על טיב התפוזים בוילה? אלוהים אדירים, אתה מוטציה מלחיצה בין אהרוני ומנחם הורביץ).

אגב, חשבתי עליך היום ולא, לא איך שאתה חושב יא אשמאי סוטה שכמותך.

חשבתי על זה שאתה מוכרח לצפות בסרט אמריקן ביוטי, שם מתגלה כי מטרת דמותו של השכן ההומופוב הינה לא אחרת מאשר מסכת הסוואה לנטיית ליבו האמיתית וכמיהתו למגע מלטף מקווין ספייסי.

הסרט נגמר בכך שהשכן אכול משקריו העצמאיים יורה בקווין ספייסי לאחר שזה הודף אותו שעה שניסה לנשקו.

אמיר פיי גוטמן, מאחוריך.

דרג את התוכן: