כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    היומן הכי (לא) אישי שיש...

    פראדוקס:
    כל כך הרבה מחשבות, תובנות ותהיות. שאלות שמקפצות בתזזיות לא סימטרית מהרצפה לתקרה, לרשת על החלון הסגור (המזגן פועל...) מתרסקות לפעמים על השולחן מול המסך, מתיזות רוטב מהסלט וטסות שוב לכל כיוון אפשרי, מחפשות תשובות לעגון אליהן - לנוח.

    ועם מי אני חולק את כל זה? חמישים מיליון אייקונים משודרגים.

    על חזה, בלון וגן אסתר...

    1 תגובות   יום שישי , 27/7/07, 16:49

    ראיתי היום משפחה קטנה עם ציצים גדולים מבלונים צבעוניים...


    אמא'לה הובילה את השיירה המצויצת, נושאת בגאון צמד דדיים שזופים שקיבלה לכבוד הקיץ שהגיע בהזמנה מיוחדת ממרפאת האסתטיקה בקומה הרביעית. אבא בורגן השתרך מאחור, נושא שקית ועוד שקית ובין השקיות לסיליקון עלצו עלזו להן שתי בנות המשפחה - משהו בין פעוטון לגנון.
    ואז, ברגע של בהירות קוסמית זה קרה...  
    פעוטה א' ניפחה בלון אדום קטן שמיד תפס את מקומו הטבעי מתחת לגופייתה של פעוטה ב'.
    גם הבלון הירוק (שבכלל חשב שהוא מסיפור אחר) נופח וניפח וכך, מצויידת בכל מה שקניון, כסף וחינוך לא ברור יכולים להעניק, קיפצה/עינטזה פעוטה ב' שבהינף של בלון ועוד בלון הפכה מסתם עוד "לילך", "חופית" :דניאל" או "נדין" (מהפעוטון של אסתר מאחורי הסופר) לגרוטסקה מיניאטורית של אמא'לה.
    פאם פטאל ג'וניור - הגרסה המקומית הלא מצונזרת...
    ואמא'לה - היא בכלל לא ראתה את הירוק והאדום מקפצים לה מתחת לידיים - מה לעשות - המרפסת הסתירה...

    עשר ורבע דקות מאוחר יותר...
    למשתרך נוספו עוד שלוש שקיות, הירוק מתפוצץ, המיניאטורה פולטת ציוץ מבוהל כזה קטן קטן והקהל מריע - מזל טוב !!!

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/7/07 17:14:

      אחלה סיפור :)

      אהבתי

       

      למדריך להכנסה מהאינטרנט לחץ כאן

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      ronchoo
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין