הפעם בחרתי להציג שתי להקות אהובות עלי שיש ביניהן לא מעט נקודות דימיון . . . ולא סגנון המוסיקה
היה או לא היה ? להקת Was(Not Was) הוקמה בתחילת שנות ה- 80 על ידי שני חברי ילדות : דייויד ווייס (דייויד ווז) ודון פרגוסון (דון ווז). הצמד מנגן מוסיקת פופ מעורבת עם סול, למרות שהםפעילים משנות ה- 80 (הדיסק הראשון Was(Not Was) יצא בשנת 1981) הוציא הצמד רק 5 אלבומים שהאחרון שביניהם יצא בשנה שעברה (Boo). האלבום האחרון של הלהקה יצא בשנת 1990, ומאז עבד דון פרגוסון כמפיק של זמרים אחרים כמו אלטון ג'ון, בריאן ווילסון והסטונס, כאשר דייב וויס עבד כמלחין לסדרות טלוויזיה, ביניהן "תיקים באפילה".
אני ממליץ בחום על דיסק אוסף שלהם משנת 1992 – Hello Dad . . . I'm In Jail בין השירים שמופיעים בדיסק הזה : Walk The Dinosaur Shake Your Head, Out Come The Freaks ו - Spy In The House Of Love
מי שמעוניין להוריד את דיסק האוסף : כאן
ואת הדיסק החדש (Boo) : כאן Was(Not Was) My Space Link : http://www.myspace.com/wasnotwasfreaks הכיוון מערב צמד שהוקם על ידי פיטר קוקס וריצ'ארד דראמי בתחילת שנות ה- 80. בדומה לצמד Was(Not Was) הקליטו צמד Go West עד השנה 5 אלבומים כולל אלבום חדש שיצא בשנה שעברה - Futurenow. הצמד אחראים ללהיטי ענק כגון : We Close Our Eyes Call Me Don't Look Down Girl King Of Wishful Thinking – מתוך פסקול הסרט "אישה יפה" (לא כלול באף אלבום של הלהקה, רק בפסקול של הסרט) להורדת דיסק האוסף : כאן הדיסק החדש (לצערי לא מצאתי לינק להורדה שלו ברשת)
שתהיה שבת מבורכת ומעניינת עמיר
|