1 תגובות   יום שבת, 18/4/09, 11:46

   אוהדים רבים של סדרת סרטי ג'יימס בונד זועמים על דניאל קרייג ועל מפיקי הסדרה, לאחר שהשמיטו משני הסרטים האחרונים את דמותו האהובה של Q, האיש שצייד את בונד בשלל פיתוחים טכנולוגיים, מכוניות קטלניות ושעוני-רעל שסייעו לו להתמודד עם הנבלים הרבים שביקשו להשתלט על העולם.

 

 

   ובכן, אוהדי בונד המתוסכלים,שלא שמעו אפילו איזכור של Q ב"קזינו רויאל" וב"קוואנטום של נחמה"  מוזמנים להירגע: בחיים האמיתיים הביון הבריטי זקוק ל-Q ואפילו פרסם מודעת דרושים בעניין.

 

   שירות הביטחון MI5 , העוסק בניטרול איומים ביטחוניים בתוך בריטניה ( אפשר לומר בהסתייגות מסוימת שהוא המקבילה של שב"כ ) , מחפש בימים אלה פרויקטור חדש לפיתוחים מדעיים.

 

" דרוש יועץ מדעי בכיר שיוביל ויתאם את העבודה המדעית של שירות הביטחון, כדי שהשירות ימשיך ליהנות ממצוינות מדעית  וטכנולוגית "- נכתב בהודעה הרשמית, שפורסמה באתר האינטרנט של MI5.

בכיר בקהילת המודיעין הבריטית מסר לסוכנות הידיעות AP : " החשש הכבד של ארגוני הביון המערביים נותר עדיין אמצעי לחימה אטומיים,ביולוגיים וכימיים. הצורך להשיג פתרונות זמיניים ומהירים לאיומים טרוריסטיים לא קונבנציונליים מתחזק ומתחדד ככל שאולימפיאדת לונדון 2012 מתקרבת ועימה מתחזק הרצון של הטרוריסטים לפגוע בבריטניה".

 

   לא לדאוג, ה-MI5 נהנה זה שנים ממחלקה טכנולוגית מקצועית ומשוכללת. אבל ההתפתחות הטכנולוגית של ארגוני הטרור והשתכללות אמצעי המעקב האלקטרוניים ( האזנות, יירוט הודעות דואר אלקטרוני ), מחייבים היערכות מקיפה לעתיד לבוא, והבריטים מעוניינים להציב בראש המערך דמות בולטת וסמכותית.

 

הנה המודעה הרשמית , למי שמעוניין לשלוח קורות חיים

 

http://appointments.egonzehnder.com/

והנה  מיטב קטעי Q

 

http://www.youtube.com/watch?v=oZXh4NiGxKc

 

בהצלחה ומזל טוב ליונסיס

 

דרג את התוכן: