
נלמד להגביר, לתמוך ולצלול לתוך התנועה על מנת לתפוש את המשמעות שמאחוריה – את הסיפור שיש לה לספר. הגוף מספר לנו דברים שלא ידענו או ששכחנו אך הם חשובים לנו.
בסמינר הזה נלמד ונגלה שהבעיות הגופניות שלנו הן לא רק מעצורים שמעכבים אותנו או גורמים לנו להרגיש כקורבן אלא יכולים להורות לנו את הדרך לגדול. כיוון שהרבה מהתנועות שלנו הן מודעות למחצה או לגמרי לא מודעות נלמד לעבוד עם הסף – הגבול המפריד בין החלק המודע שלנו לחלקים הלא-מודעים שנמצאים בתוכנו. נתיידד איתו ונלמד איך לבקש רשות פנימית להתבונן ולחוות את הריקוד שנסתר מעינינו. זה יהיה מסע של גילוי פנימי וגם הרבה כיף! נתנסה בכלים לעבודה עם תנועה שמציעה לנו הפסיכולוגיה התהליכית, איך להגיע לשורש של האימפולס הראשוני שקיים לפני בוא התנועה, נגלה משהו על הכוחות המניעים אותנו ונאפשר להם לשנות אותנו ואת חלומותינו. הסמינר ייערך בשפה האנגלית עם תרגום לפי הצורך.אנא הביאו כלי כתיבה וציור.
איון ורני הוא מוסמך בפסיכולוגיה תהליכית ופסיכיאטר בהכשרתו. עובד בקליניקה פרטית עם אשתו ושלושה קולגות נוספים. הוא מלמד פסיכולוגיה תהליכית משנת 1989 בשוויץ, גרמניה, איטליה, צ'כיה וסלובקיה. מנחה קבוצות גברים והעמדות משפחתיות מזה 20 שנה. בעבר היה מדריך סקי, רקד ועסק באומנויות לחימה. כיום חוקר תנועה ותקשורת תוך רכיבה על סוסים.
פרטים:תאריכים: 30/4-2/5, ה'-שבת, בין השעות 10:00-17:00
לפרטים והרשמה: המרכז לרפואת גוף-נפש, טל: 03-5495149 |
נשימה חדשה
בתגובה על הדרך להתמקדות
תגובות (2)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
הרעיון יפה מאד אפילו כובש בנתונים מסוימים מסקרן בודאי.
אך יש לי הסתייגות קלה. יכולת הקשב לתנועת הגוף שהיא קריאת שפת הגוף.
ובכיוון ההפוך יכולת השידור, ההבעה. יש בה ממתנות האלוה.
ימים יפים לך
שוקי
אזלו כוכבי להערב , אך הסמינר נשמע מבטיח...בהצלחה!