השבת ניצוצות אבודים של אור בתוכינו.
כאשר רובנו נשאלים מה היינו רוצים הכי הרבה בחיינו אנו מציינים את הדברים הבאים: * אושר * שמחה * שפע, עושר * שקט נפשי * חוכמה * חירות * הארה * משמעות.
אם כן מה המשותף לכל אלה? אין אנו יכולים לגעת בהם, אין אנו יכולים לראות אותם, הם אינם מפיצים ריח ואין להם טעם, משקל או צבע. הקבלה מסבירה לנו ומכנה מושגים אלו במילה אחת והיא אור. בדיוק כפי שקרן אור מכילה בתוכה את כל צבעי הקשת, אור רוחני מכיל בתוכו את כל 'צבעי' הסיפוק העצמי שאדם מבקש בשנות חייו.
אור זה הוא ניצחי זוהר ומתפשט ומאיר בכל תחומי החיים, אך מעשים שליליים עשויים להביא לתוצאות שליליות ולעמעם את האור בתוכנו. כל יום במודע או שלא במודע, אנו מגיבים לדחפים ולתשוקות שמקורם באגו. כל תגובה מייצרת כוח שלילי חדש ששולל, שודד מאיתנו את האור. כוחות אלה הם ממשיים ביותר ואנו מרגישים אותם במצב הרוח שלנו בחוסר שמחה, עצבות ואף חלילה במצבים גרועים יותר. ישויות אפלות אלו אין להם חיים משל עצמן, הן מתקיימות מן האנרגיות שלנו. ונעלמות אני מרגישים- מצבינו משתפר. אנו מזינים אותם בכל פעם שאנו מגלים אנוכיות, חוסר סבלנות, כעס, פחד, או כל רגש אימפולסיבי אחר, כאשר כוחן מתחזק, חיינו הופכים בהדרגה לחשוכים יותר.
לעיתים נראה כי רק נס יכול לשנות מצבים הנראים עגומים וחסרי תקווה, אך הבורא אינו מחולל ניסים-זו המשימה שלנו. עלינו לשחרר את עצמנו מן האנוכיות, הקנאה, הכעס והרחמים העצמיים באמצעות דחיית פיתויים שליליים אלה נהיה חופשיים להפעיל את הכוח - לחולל את הנס הפרטי של כל אחד ואחת מאיתנו.
חודש טוב מבשר טוב, שפע אור ואהבה.
זה הזמן לגלות את נתיב גורלך. להתאמת זיווגים ועוד מיכאל 077-7861846 |