יוצרי "גיבורים" יודעים, שהעונה הרביעית היא עונת מבחן. אחרי העונה השנייה הקצרה והגרועה , והעונה השלישית הגרועה עוד יותר ( בעיניי ובעיני רבים מהצופים והמעריצים ברחבי העולם ) , הסדרה שהפכה לתופעה בעונתה הראשונה והמצוינת נמצאת על פרשת דרכים.
האם יצליחו הגיבורים לכבוש מחדש את לב הצופים? או שמא זו תהיה העונה שבה יימוגו אל השקיעה?
מצד אחד, לרשת NBC יש מחסור חמור בלהיטים, ו"גיבורים" עדיין מביאה כ- 5.5 מיליון צופים מדי שבוע. מצד שני, היא "דיממה" כשלושה מיליון צופים ויותר מאז העונה הראשונה, וגם מייצרת פחות באזז ברשת מבעבר.
פרק פתיחת העונה הכפול , ששודר בשני חלקים ב"יס", מתפקד כחלון הראווה לעונה החדשה. ואם לשפוט על פי הפתיחה, אי אפשר לנתק את "גיבורים" ממכונות ההחייאה.
שוב קלייר מנסה להיות נערה רגילה, שוב אביה נוח לא מוצא את עצמו, שוב פיטר פטרלי מתבכיין, שוב מאט פרקמן הבלתי נסבל נאבק ביכולתו ומנסה לשמור על משפחתו, שוב ושוב ושוב.
את הרענון הכה נדרש אך הלא מספק אנו מקבלים מרוברט נפר, שזינק מ"פריזן ברייק" ( שגם כן לא השכילה להסתיים בשיא ) היישר לדרמה העל טבעית. לעיתים הוא ממש מזכיר את דמותו הקודמת טי באג, אבל אין ספק שהפעם מדובר באדם משכיל ומתוחכם הרבה יותר. בהמשך העונה יתברר תפקידו האמיתי בעלילה הגדולה, ופשר מאבקו על שלמות "המשפחה" שלו.
ניית'ן, שהוא בעצם סיילאר, לא מבין מה קורה לו, ולכולנו ברור שזה ייגמר רע.
האם זה מספיק כדי להחזיר אתכם למסך בפרק השלישי והרביעי וכו וכו וכו? אתם תחליטו.
אני , כחולה טלוויזיה, החלטתי להמשיך לעקוב אחרי "גיבורים". אבל רק בינתיים. ייתכן מאוד, שדרכינו ייפרדו בסוף העונה הנוכחית, גם אם הסדרה תזכה להארכת חייה.
רוצים לקרוא עוד?
היכנסו ל
פופ טארטס- תרבות אמריקנית פופולרית, הבלוג של אפי טריגר
גיבורים- הביקורת המלאה
טיזר טריילר ראשון לסרט המדובר של 2010
יס רכשה לשידור את אחת הסדרות החדשות המדוברות באמריקה
וידאו: מפגש מרגש של כוכבי מרפי בראון
וידאו: איך פגשתי את אמא
ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד
"פופ טארטס - תרבות אמריקנית פופולרית, הבלוג של אפי טריגר"
מומלץ על ידי לינוי בר גפן
נבחר מקו כאחד ממאה האתרים הטובים בישראל! |