צטט: alanp3 2009-05-04 18:40:33
צטט: trading-hd 2009-05-04 18:22:51
צטט: alanp3 2009-05-04 18:09:27
כל הכבוד אילן,
אני אוהב את המעשיות שלך במסחר.
אני אומנם באמת לא הייתי מממש,האמת שאני חזק בלונגים ולא מתכוון למממש,אבל זה שיקול שלך,לפעמים חשוב לשים כסף בחשבון,מההיבט הפסיכולוגי.
קבל ח"ח.
עלה והצלח.
אלן, אח שלי,
אני מעשי כי אני סוחר פשוט !!!!
ולא התחלתי אתמול גם...
כמה דיבורים יש בפורום, כמה גרפים שאני יודע בתור סוחר שהם לא כ"כ מועילים !!!
והסיבה לכך היא אולי חוסר מסחר בפועל או חוסר ניסיון !!!
אני באמת מתלבט לגבי הצעד שעשיתי שמכרתי.
אבל, זה לא שנכנסתי למניות שאין להן התנגדויות חזקות מעל הראש.
אם הסתכלת על הגרפים שלי, סמנתי את האזורים ב-2 המניות שמופיע בהם מוכרים, ואני לא משוכנע שיהיה מספיק כח למניות בתנאים הנוכחיים של השוק כדי לעבור אותם אזורים.
אם ישך ביקורת עלי,
אני אשמח לשמוע, במיוחד ממך...
אני באופן עקרוני בסווינג,לא עובד עם Takeprofit אלה עם Stoploss,כלומר אני לא מוכר מניה כאשר היא מגיע למחיר מסויים,אלה רק כאשר היא חוזרת למחיר מסויים.אני ממקם את הסטופ בהתאם למצב שלי בטרייד רווח/הפסד וכמה,ובהתאם לטכני,אם המניה מראה סימני חולשה ברורים אני מצמיד סטופ,אם לא אני נותן לה מרווח.
יתרון שיטה זו על Takeprofit,הוא שכך ניתן לרכב על "גלים" לפרקי זמן ארוכים יותר ולמקסם רווחים.
בין השנים 2003 -2007 יצא לי להחזיק כך מניות למשך שנתיים שלוש,כל הזמן הסטופ זז קדימה.
מעניין אלן,
מצד אחד, אני חושב שמי שיודע לנתח טוב מניות ושוק, יכול להיכנס ולצאת פחות או יותר במקומות הנכונים במנייה.
מצד שני, אני חפץ של השיטה של להיכנס לפוזיציה ולתת לה לרוץ כשיש רווחים.
הבעייה בשיטה הזו, שהמנייה יכולה להתעכב כמה זמן עד שהיא תזוז לפעמים, וזה משעמם אותי.
כשיוצאים ב-TP, אז זה מכריח אותי לחפש פוזיציות אחרות, שיניבו לי יותר אולי מאשר הפוזיציות שהייתי נשאר איתן הרבה זמן.
העניין הזה של ניהול הפוזיציה איננו פשוט, ולא בטוח שהגעתי לשיטה שהיא הכי טובה !!!
/null/text_64k_1#