כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    מחקר ופיתוח

    ביקורת קפה מו"פ: דבר בחזותו הסטנדרטית של בית קפה יחודי זה אינו מסגיר את היותו מקום מפגש יומי קבוע של האנשים העסוקים ברחבי המדינה – אנשי המו"פ. יחודיות המקום המותאם לדרישות הקהל שלו הוא בראש וראשונה באיכות הבלתי מתפשרת של הקפה המפותח מתערובת יחודית המיוצרת מפולי ג'אווה ועוד זנים יחודיים שיובאו מהודו,סין וארצות הבלקן. המקום עוצב כך שיתאים גם לאנשים עסוקים הממהרים לשגרת יומם ובו שולחנות גבוהים המשמשים לשיחות עמידה מהירות, וכן כורסאות נוחות לקריאה ודיונים טכניים עמוקים וארוכים יותר. בין הטיפוסים המגיעים לכאן ניתן למצוא מנהלי מו"פ, אנשי מוצר, בדיקות, מהנדסי פיתוח ואפילו אנשי אקדמיה.   אז – בואו לבקר. קפה ומאפה על חשבון הבית. טיפים טובים יתקבלו בברכה!

    אינטרנט והייטק

    פורום

    מו"פ - כללי

    דיונים בכל נושא הקשור למו\"פ

    חברים בקהילה (1520)

    אמיר לשם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    משה ,
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bfou
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    היזם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לואיס קרול
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שחר י
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דורון טל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רובינזוןקרוזו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רעיון פטנט כיצד מיישמים?

    30/4/09 23:35
    0
    דרג את התוכן:
    2009-05-01 19:13:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שלום לכולם,

     

    יש לי שאלה למי שיודע לענות אשמח לקבל תשובה.

     

    יש לי רעיון (פטנט ייחודי) בתחום הרכב.

     

    אני רוצה לציין שאני לא מהתחום אבל יש לי רעיון ייחודי השאלה היא למי אני פונה על מנת להוציא את הרעיון מתכניות אשר בראש לי למוצר וכיצד אני שומר על הפטנט? למי לפנות הן ליעוץ משפטי והן ליזמים ומהנדסים אשר יכולים להוציא לפועל את הרעיונות שיש לי בראש?

     

    אין לי עוד אב טיפוס אז אי אפשר לרשום את זה ברשם הפטנטים.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "רעיון פטנט כיצד מיישמים?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    1/5/09 15:55
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-01 15:55:41
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רון שלום,

     

    ראשית, האם בצעת חיפוש פטנטים כלשהו? במידה ולא, זהו השלב הראשון. תחילה חפש בעצמך באתרים כמו:

    http://www.google.com/patents

    http://patft.uspto.gov/

    http://www.epo.org/

    אני ממליץ לך בחום לערוך פגישת היכרות עם עו"ד פטנטים מוכר, בהתאם למקום מגוריך. ממנו תוכל לקבל מושג בפני מה אתה עומד.

    במידה ולא מצאת בעצמך פטנט קיים ופגישתך עם עו"ד הסתיימה באופן אופטימי, עלייך לפנות לחברה המבצעת חיפוש פטנטים מקצועי, ישנן חברות רבות, ביניהן:

     http://www.new-tone.co.il/

    http://www.luzzatto.com/engsite/

    עלייך להנמיך ציפיות!! כל רעיון, מהפכני ככל שיהיה, בתחום הרכב כנראה כבר פותח ע"י חברות הרכב. עצם העובדה שאין עושים שימוש בפיתוח, אינה מבטיחה כי אינו קיים ורשום כפטנט.

    השלב הבא יצריך עבודה עם חברה המייצרת אב-טיפוס/הדמייה או חבירה לשותף שיספק זאת עבורך.

    אגב, אינך זקוק לאבטיפוס בכדי לרשום פטנט.

     

    במידה וברצונך לדון בפרטי התקדמותך, אתה מוזמן ליצור עמי קשר.

    http://johnnne.cafe.themarker.com/

     

    יוני תירוש.

    1/5/09 19:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-01 19:13:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רון אני עובדת בחברה שעוסקת בפתוח מוצרים משלב הרעיון ועד לאב טיפוס. זה בדיוק מה שזה נשמע, אתה בא עם רעיון (ומימון) ואנחנו מתכננים ומפתחים את המוצר. בין השאר פיתחנו מספר מוצרים לתחום הרכב וצברנו נסיון מול השוק האירופאי והאמריקאי.

     

    בנוגע לחיפוש פטנטים:

    חיפוש פטנטים באופן עצמאי, זו האפשרות הזולה ביותר. אני אישית מאוד אוהבת לחפש באתר של משרד הפטנטים האירופאי:

    http://www.epo.org/patents/patent-information/free.html

    לפעמים, כדאי להיעזר בשירותיו של מחפש פטנטים מקצועי, במיוחד אם לא עשית זאת בעבר. יש חברות שגובות תשלום רק אם מצאו פטנט שמונע ממך לפתח את שלך, אם לא אז אתה לא משלם. בזמנו נעזרנו רבות בקרן תנופה של המדען הראשי. הם נותנים מימון ראשוני ליזמים מתחילים, אבל גם אם אתה לא מגיש שם בקשה, יש אפשרות להיעזר במחפשי הפטנטים המקצועיים שלהם תמורת תשלום סמלי.

    http://tnufa.org.il

    03-5165044

     

    בנוגע לפתוח מוצר או אב טיפוס:

    עקרונית קיים נוהל פתוח מסודר שמתחיל באיפיון המוצר, ממשיך לתכן, יישום (כתיבת תוכנה, ייצור כרטיס אלקטרוני, בניית דגם וכו') ומסתיים בבדיקות המוצר. בדרך כלל יש גם בדיקות שיש חובה לבצע על מנת שניתן יהיה לשווק את המוצר, בהתאם לסוג המוצר ויעד השוק.

    בפיתוח מוצר לשוק הרכב יש חשיבות גדולה יותר לנוהל פתוח מסודר, לאיפיון נכון ותכן טוב (חברות הרכב "לא אוהבות" לבצע recall בגלל תקלות) כאשר יש הבדל בתהליך בהתאם לסוג המוצר (אין דין מחזיק כוסות כדין בלם שחיי אדם תלויים בו...), בהתאם לשוק שאליו הוא מיועד ואפילו בהתאם לחברת הרכב שרוצים לעבוד איתה, אם זה מוצר שיותקן ברכב בזמן הייצור.

    יש חשיבות גדולה לבצוע תכן שמותאם לתקנים הרלוונטיים ויש אפילו תקן לתהליך עצמו.

     

    אם אתה זקוק למידע נוסף אשמח לעזור ושיהיה בהצלחה

    רונית ארלינסקי

    סיסמופ טכנולוגיות בע"מ

    04-9090800 (לבקש את דודו או רונית)

     www.sysmop.com

     



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "רעיון פטנט כיצד מיישמים?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה