צטט: ה-נשר 2009-06-14 18:29:30
צטט: bebt 2009-06-14 08:38:21
הי אהוד,
היה לי מתאמן שהיקשה בתחילת הדרך בסוגייה שהעלית.
לאחר השלמת האימון - בשיחת הסיכום הוא אמר בהומור משהו :- יש הרבה "ברזים" (והכוונה להפתעות ובלת"מים) אבל "לכל ברז יש את האינסטלטור שלו" - סוף ציטוט.
נכון אמרת לגבי הגישה המקובלת של הצבת יעדים ומטרות נורמטיביות וצעידה רציונלית מעבר להם בין אם הדרך סטנדרטית או רצופה מיכשולים וארועים בלתי צפויים.
האימון הינו למטרה כלשהי מוגדרת , אין אימון כאימון - לבלתי ידוע ולאי וודאות.
אך כשם שבקיום פעולות ע"י המתאמן - מוכוונות וממוקדות למטרה שלו - קורים "ניסים" גם בתחומים נוספים שלא הוגדרו על ידו- כך הינו מוכן גם להפתעות.
כלי האימון מאפשרים למתאמן את היכולת להתמודד עם הסוגייה שהעלית בלא הצורך לאימון ספציפי "לאי וודאויות" אשר נמצאות בכל פינה במסלול העשייה בחיינו.
אסיים בדוגמא להמחשת השדהמ בו פועל האימון :- אם שחקן טניס מטיס לעברך את כדור הטניס במהירות מפחידה של 90 קמ"ש כמאומן אתה יודע כבר איך להתכונן; הייכן לעמוד במגרש, תנוחת הגוף , מיקום הרקטה, מתי להכות חזרה ואפילו לאן במגרש, כמשתתף במשחק לא מאומן, מכסימום אם תספיק, תעשה תנועת התחמקות או את תקבל את הבומבה בפנים.....
בבט
ערה טוב בבט
תודה בגין תשובה כנה ואמיצה- "האימון הינו למטרהכלשהי מוגדרת, אין אימון כאימון-לבלתי ידוע ולאי וודאות"
האם אתה יכול לספק דוגמאות איכותיות יותר מטניס כדוגמה למטרה אשר מעבר לחתירה להשגת נוצר רווח משני / ראשוני בשיפור היכולת לפגוש את ההפתעות שמזמנים החיים.
תודה מראש
אהוד
הי אהוד,
מה המטרה המוסתרת שלך בדיון שהתפתח ובעצם העלאת הנושא ?
אני חש שאין תוכו כברו, שאתה מחפש אמצעי או דרך וודאית, אתה מעוניין ב"פתרון של המנואל".
אין כזה - פתרון ביה"ס נמצא ביכולת האימון של המאמן, בנסיונו ובקריאת המפה הכוללת של המתאמן.
כתבתי כבר קודם שהכלים מאפשרים התמודדות עם הפתעות , מצבי עמימות, בלת"מים וכו' - אם כך אלמנט ההפתעה הוסר מעיקרו.
אם "ההפתעה" מתרחשת בעת תהליך האימון - אזי יש למתאמן גם עם מי לעבוד על כך - באם לא "יסתדר" בעצמו.
בהתאם לאמור - באם תגדיר "הפתעה" - אוכל להתייחס ביתר ספציפקציה.
להלן דוגמית מהעת האחרונה (בחודש מאי 09):-
איש שהתחיל אימון בחודש פברואר, מטרת האימון הייתה להתחזק בעיקר בכל התחום הקשור להופעה לפני קהל, ישיבות, פרזטציות וכד',הוא איתר שהדרך שלו הינה לשרוד את הפעולות הנ"ל, היה מפרט בפרטי פרטים, מחזיק פתקים וניירת ביד, מכין עצמו שעות גם בנושאים שהוא בקיא בהם לעילא וכו'.
התוצאה והפיטבגים שקיבל היו שהוא מעייף את שומעיו, התכנים היו נבלעים ברעשים מסביב והוא הגיע לאימון לאחר שחש שהוא אינו משמעותי.
חקרנו לתוך המה מניע אותו לנהוג כך הוא עמד על חוסר בבטחון עצמי והערך שלו בעיני עצמו.
מכאן האימון נסב על מיהו עבור עצמו (מנוסה, מקצוען, אוהב את העבודה, בעל ערך לאחרים וכו') עבדנו על איך הוא מוקשב ב"עולם" שם בחוץ , אחריותו להקשבה אליו, היותו מנהל - מנהיג ואטוריטה מקצועית בתחומו, התלהבות (כתחליף להרגשתו כנבך וקורבן הנסיבות) ועוד כאלו.
בתחילת חודש מאי הודיעו לו על פיטורין בגין צמצומים והתייעלת כמובן ולא ברמה האישית שלו כפרסונל, הוא לקח את האמירה של "לא ברמה האישית" + הערכים שנחשף עליהם באימון (בטחון עצמי, ערך ותרומה על כל המשמעויות הרחבות המסתתרות מתחת להם) והצליח להפוך את ההחלטה בסדרת מפגשים עם מנהלים בכירים בחברה - בשיחות וראיונות שניהל - האלמנטים שעבד עליהם כפרזנטטיביים לשמם - הופיעו ובגדול.
לדעתי מה ששינה את יחס המנהלים אליו כפרט בחברה ותרם לשינוי ההחלטה הייתה סוג ההקשבה החדש שנחשפו עליו לגביו שלא הייתה מוכרת קודם או הסתכלות אחרת רעננה על האיש.
בברכה בבט
/null/text_64k_1#