יש לי 2 כלבות שאני אוהבת בכל נשמתי, אבל עברה שנה כבר מאז הפעם האחרונה שאני הוצאתי אותם מהבית, רק שאר בני המשפחה יכולים להוציא אותם, ואני משתדלת להימנע בתרוצים חוזרים ונשנים.
הסיבה היא שלפני שנה, (היום האחרון לחופש הגדול) יצאתי עם כל משפחתי לטיול עם הכלבות, זהו היה מנהג קבע.
בדרך פגשנו בכלבה של השכנים, החל קרב בין הכלבה הגדולה שלי, מייפל, לפני כלבת השכנים, שנמצאה שם ללא השגחה.
אבי נכנס בין השתים וניסה להפריד, בדרך הוא קיבל מס' נשיכות, הוא עף על הריצפה ובזמן שהיה עסוק במאבק עם הכלבה, אני רצתי הביתה עם 2 הכלבות שלי, חתיכה מבשר הפה של מייפל נפלה לי על הרגל ואני זוכרת את הדם, כמות דם עצומה.
צרחתי וצעקתי, ואחרי כמה דק' הכל נרגע, התקשרנו לוטרינר, הוא אמר שאם החתיכה נפלה מספיק לתת לה מנוחה ולמרוח קרם שהיה לנו בבית וזהו.
אבל מה אני עושה עם עצמי, אני לא מסוגלת לראות את השער פתוח בבית, אני לא מסוגלת לצאת לריצה עם הכלבות שלי, אני עוברת כל פעם באותו מקום ותמונות עולות לי.
חשבתי, אולי יש איזושהי דרך להתלונן על הכלבה, זה לא היתה הפעם הראשונה, זו היתה הפעם הראשונה שהמריבה נגמרה ברע, אבל פעמים קודמות (היו 2) אני הייתי לבד איתן ואני נדחפתי באמצע כדי להגן.
אולי מישהו פה יוכל לעזור לי, זה בטוח ישפר את איכות חיי וחיי הכלבות שלי.
הוספת תגובה על "מה עושים במלחמת כלבים"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה